Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019

Να δώσουμε στη Βόρεια Μακεδονία σκέτο το "Μακεδονία"

Όπως διαπιστώνουν τα ελληνικά ΜΜΕ,  αδίκησε κατάφωρα η προηγούμενη ελληνική κυβέρνηση τη "Βόρεια Μακεδονία", παραχωρώντας της μεν εθνότητα και γλώσσα μακεδονική, αλλά την υποχρέωσε να αλλάξει το όνομά της από ....
"Μακεδονία" σε "Βόρεια Μακεδονία", ενώ ταυτόχρονα την υποχρέωσε φασιστικά να κρατήσει μεν το MK σε όλες τις χρήσεις, αλλά να αλλάξει τις πινακίδες των Ι.Χ. της, κάποια στιγμή μέσα στα επόμενα χρόνια, σε ΝΜΚ, κι έτσι υπάρχει κίνδυνος να επικρατήσει η ακροδεξιά !

Μπροστά σε αυτόν τον κίνδυνο λοιπόν, ας συσπειρωθούμε όλοι οι Έλληνες, να πιέσουμε την παρούσα κυβέρνηση να διορθώσει την αδικία της προηγούμενης: να τροποποιήσουμε τη συμφωνία, ώστε το "δεύτερος μέρος" να ονομάζεται πλέον "Μακεδονία" και να απαλειφθούν φασιστικές διατάξεις της συμφωνίας, όπως π.χ. αυτή με τις πινακίδες των αυτοκινήτων, που θα πρέπει να αποδεχθούμε ότι θα είναι για πάντα ΜΚ.

Αλλιώς, υπάρχει ο φοβερός κίνδυνος να ξαναβγεί για δέκατη φορά από το 1970, το VMRO. Αυτή τη φορά όμως, ο εθνικισμός των Σκοπίων, δεν βολεύει το ΝΑΤΟ, οπότε ο ελληνικός λαός πρέπει να βάλει πλάτη, για να μην πέσουν τα Σκόπια στην αγκαλιά των Ρώσων, πράγμα που είναι η πρώτη προτεραιότητα της χώρας μας.

Ήρθε η ώρα για νέα μεγαλειώδη συλλαλητήρια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, με μοναδική αίτημα "να φύγει το προδοτικό "Βόρεια" από το όνομα της γείτονος και να αναγνωριστούν παντού ως σκέτα "Μακεδονία". Αλλιώς καραδοκεί ο εθνικισμός και η Μακεδονία* δεν θα μπει στην Ε.Ε.  !!!!

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΡΑ! 
Να μιλήσει ο ελληνικός λαός. 
ΟΧΙ στον εθνικισμό των Σκοπιανών. 
ΝΑΙ, στο σκέτο "Μακεδονία" για τη χώρα του Ζάεφ. 



*Μακεδονία να τη λέτε τη γειτονική χώρα, όχι "Βόρεια Μακεδονία". Αλλιώς θα επικρατήσει εκεί ένα εθνικιστικό κόμμα κι αλίμονό μας ! Θα έπρεπε ήδη να είστε καταϊδρωμένοι από τον τρόμο, που δεν θα ξανακερδίσουν τις εκλογές οι σοσιαλιστές του Ζάεφ. Ακούστε τι σας λένε τα ελληνικά ΜΜΕ ! Δεν βλέπετε την αγωνία τους; Δεν σας πείθει τόση προσπάθεια να καταλάβετε ότι πρέπει να παραχωρήσουμε οτιδήποτε αφορά τη Μακεδονία στους Σκοπιανούς, αλλιώς έρχεται ο μπαμπούλας; Πώς πρέπει να σας το πουν δηλαδή τα ελληνικά ΜΜΕ για να το καταλάβετε; Πόσα λεφτά να ξοδέψουν οι σύμμαχοί μας στα ελληνικά ΜΜΕ για να αποδεχθείτε τις σοφές παραινέσεις τους; Τι θέλετε ρε; Δηλαδή, για να λέτε εσείς ότι "η Μακεδονία είναι μια και ελληνική", να βγει η ακροδεξιά;

Συνέλθετε! Ντα ζίβε Μακεντόνια ! Η μία και μοναδική με πρωτεύουσα τα Σκόπια και ιδρυτή τον Τσαρ Σαμόιλ !


Β.Π.