Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2019

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΗ

Η Ουρολογική Εταιρεία Βορείου Ελλάδος (ΟΥ.Ε.Β.Ε) διοργανώνει πρωτοβουλία ενημέρωσης του κοινού για τον Καρκίνο του Προστάτη, την....
Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019, στο χώρο του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης (Λεωφόρος Βασιλέως Γεωργίου 1). Από τις πρωινές ώρες της Παρασκευής θα υπάρχει stand της ΟΥ.Ε.Β.Ε. στην είσοδο του δημαρχείου, με ενημερωτικό υλικό για τον Καρκίνο του Προστάτη. Επίσης, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να ενημερωθεί άμεσα από ειδικό γιατρό που θα παρίσταται εκεί.

Η πρωτοβουλία γίνεται με την ευκαιρία του εορτασμού της Ευρωπαικής Ημέρας κατά του Καρκίνου του Προστάτη και έχει ως στόχο την ευαισθητοποίηση των πολιτών, ώστε να αντιληφθούν άμεσα και έγκαιρα τα πρώιμα συμπτώματα της νόσου και να ζητήσουν τη βοήθεια του Ουρολόγου .

Η ενημέρωση θα ξεκινήσει από τις 9.00 και θα διαρκέσει έως τις 13.30.

Στις 12.00 ηώρα, το σημείο ενημέρωσης θα επισκεφτούν ο πρόεδρος της ΟΥ.Ε.Β.Ε. καθηγητής κύριος Βακαλόπουλος Ιωάννης και ο αντιδήμαρχος κοινωνικής πολιτικής και επί σειρά ετών πρόεδρος της ΟΥ.Ε.Β.Ε. κύριος Αηδονόπουλος Χάρης.

Η ΟΥ.Ε.Β.Ε. ευχαριστεί θερμά το δήμο Θεσσαλονίκης για την παραχώρηση του χώρου και υπόσχεται ότι η Εταιρεία θα συνεχίσει το κοινωνικό της έργο και με άλλες δράσεις.