Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2019

Το γεράκι που προστάτευσε τη βάπτιση της εγγονής της Γιάννας Αγγελοπούλου

Ο "αναρχοεπαναστάτης γιος της Αγγελοπούλου βάφτισε την κόρη του... και τα μέτρα ασφαλείας στην περιοχή περιελάμβαναν εκπαιδευμένο γεράκι για την κατάρριψη drone .
Δεν θα ήθελαν ....
να δει ο κόσμος πόσο κοστίζουν και πως γίνονται οι βαπτίσεις στα λαγούμια της επανάστασης ...στο Παλαιό Ψυχικό.
Η γιάφκα των 5000 τετραγωνικών μέτρων δηλώθηκε ως επαγγελματικός χώρος ...προφανώς για να δηλώνονται τα έξοδα ως επαγγελματικές δαπάνες , να έχουν επιστροφή ΦΠΑ κι έκπτωση φόρου.
Το κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ξεκίνησε από τους εκατομμυριούχους...κι έμεινε εκεί.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

>>>O Θόδωρος Αγγελόπουλος και η Γιάννα Αγγελοπούλου πραγματοποίησαν εκδήλωση στην πολυτελή οικία τους, στο Παλαιό Ψυχικό, καθώς το Σάββατο βάπτισαν την δεύτερη εγγονή τους, κόρη του γιου τους Παναγιώτη και της Ελλης Παπαδιαμάντη.

Η εκδήλωση έγινε σε πολύ στενό κύκλο και όπως ήταν φυσικό τα μέτρα ασφαλείας ήταν δρακόντεια. Κάποιοι όμως επιχείρησαν με drone να υποκλέψουν πλάνα από την όμορφη βραδιά. Όμως η ομάδα ασφαλείας της Οικογένειας Αγγελόπουλου είχε φροντίσει και για αυτό.

Είχε στην ομάδα της τον ειδικό εκπαιδευτή άγριων Πτηνών, αστυνομικό Σταύρο Αθανασίου και το γεράκι του την Ζήνα, η οποία μόλις εντόπισε το drone το κατέρριψε, όπως βλέπετε στις αποκλειστικές φωτογραφίες του iefimerida.gr, χωρίς ο paparazzi να μπορέσει να εξασφαλίσει τα πλάνα που επιθυμούσε.
Αστυνομικοί παρέλαβαν το drone, προκειμένου να εντοπίσουν την ταυτότητα του ιδιοκτήτη του τηλεκατευθυνόμενου.