Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019

"Ο γιος μου πάει σχολείο με φόρεμα, αλλά καθόλου δεν με νοιάζει"

Στο πλευρό του 6χρονου γιου της Νόα, βρίσκεται η Μέγκαν Φοξ στηρίζοντας την επιλογή του να φορά φορέματα....
μερικές φορές στο σχολείο.

Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, η ηθοποιός αποκάλυψε - μεταξύ άλλων- ότι το γεγονός αυτό γίνεται αφορμή πολλές φορές να τον κοροίδεύουν οι συμμαθητές του. Ωστόσο, «τον ίδιο δεν τον νοιάζει» τονίζει.

«Του αρέσει να σχεδιάζει, είναι πολύ ταλαντούχος. Του αρέσει πολύ η μόδα και τα φορέματα τα οποία ορισμένες φορές χαίρετα να φοράει. Κι εγώ τον στέλνω σε ένα πολύ φιλελεύθερο σχολείο αλλά ακόμα και εκεί, στην Καλιφόρνια, υπάρχουν αγόρια που του λένε "τα αγόρια δεν φοράνε φορέματα και ροζ χρώματα"».

Περιγράφοντας, μάλιστα, μια συζήτηση που είχε με τον γιο της όταν ο Νόα φόρεσε ξανά φόρεμα, η Μέγκαν Φοξ ανέφερε: «Γύρισε σπίτι και τον ρώτησα "πώς πήγε το σχολείο; Σου είπαν κάτι οι φίλοι σου;" και τότε αυτός μου απάντησε "υπήρχαν ορισμένα παιδιά που γέλασαν όταν εμφανίστηκα αλλά δεν με νοιάζει, μου αρέσουν πολύ τα φορέματα"».

Η ηθοποιός εξήγησε ότι στηρίζει τις επιλογές του παιδιού της, ενώ αυτήν την περίοδο προσπαθεί να του μάθει να έχει εμπιστοσύνη στον εαυτό του ανεξάρτητα με το τι λένε οι άλλοι.