Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2019

Ο Άρης "σκόρπισε" τον Παναθηναϊκό με τεσσάρα

Εντυπωσιακός ο Άρης και με τον Φετφατζίδη σε μεγάλο βράδυ να ανοίγει το σκορ και να δίνει δύο ασίστ, συνέτριψε με 4-0 τον Παναθηναϊκό στο....
«Κλεάνθης Βικελίδης» και σημείωσε την πρώτη νίκη του στο πρωτάθλημα, με υπηρεσιακό τεχνικό τον Απόστολο Τερζή.

Αντίθετα, οι «πράσινοι» έχασαν από την αρχή την επαφή με τις πρώτες θέσεις καθώς μετρούν μόλις έναν βαθμό, κι ενώ ακολουθεί το ντέρμπι «αιωνίων» στο ΟΑΚΑ.

Δύσκολες ώρες και για την τεχνική ηγεσία, καθώς πλέον υπάρχει αμφισβήτηση για τον Γιώργο Δώνη, ο οποίος μιλώντας στην κάμερα αμέσως μετά το παιχνίδι προανήγγειλε εξελίξεις.

Το ολέθριο λάθος του Ζαχίντ στο 20΄ εκμεταλλεύτηκε ο Φετφατζίδης, που με κεφαλιά νίκησε τον Διούδη για το 1-0. Ο Μακέντα στο 40΄ απείλησε για τον Παναθηναϊκό και ακόμη περισσότερο ο Γιόχανσον στο 44΄, αλλά στην αντεπίθεση ο Φετφατζίδης ετοίμασε το 2-0 για τον... στόπερ Βέλεθ, που πλάσαρε έξοχα.

Σε ακόμη μια ιδανική αντεπίθεση, στο 54΄, ο Φετφατζίδης έδωσε έτοιμο γκολ στον Ντιγκινί για το 3-0 σε κενή, ουσιαστικά, εστία, ενώ στο 64΄ ο Γάλλος επιθετικός «σέρβιρε» στον Ιντέγε, που διαμόρφωσε το τελικό σκορ με το πρώτο τέρμα του στα «κίτρινα».

Η ατομική ενέργεια του Περέα στο 84΄ και το γκολ του νεαρού Κολομβιανού δεν μέτρησε ποτέ, λόγω του εκτός φάσης χτυπήματος του Μακέντα στον Σάσα (κίτρινη στον Ιταλό), ενώ δύο φορές στις καθυστερήσεις ο Ντιγκινί απέτυχε να σκοράρει εκ νέου.