Τρίτη 4 Ιουνίου 2019

Ο Βελόπουλος "έφαγε" τον Καμμένο. Κι άλλος π.υποψήφιος ΑΝΕΛ πάει ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ

Ας ξεκινήσουμε από το όνομα αυτού:



ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΥΤΕΛΙΔΗΣ.

Πάμε τώρα με τη σειρά:

1- Τον Ιανουάριο του 2012, τον βρίσκουμε υποψήφιο με τη Δημοκρατική Αναγέννηση του Στέλιου Παπαθεμελή.  Σχετική επιστολή του εδώ


2- Τον Μάρτιο του 2012, τον βρίσκουμε υποψήφιο με τους ΑΝ.ΕΛΛ. του Πάνου Καμμένου. Η επιστολή προσχώρησής του στους ΑΝ.ΕΛΛ. εδώ.


3- Τον Απρίλιο του 2013, τον βρίσκουμε να αποχωρεί από του ΑΝ.ΕΛΛ. Η επιστολή αποχώρησης, εδώ


4- Τον Ιούνιο του 2019, σήμερα, λαμβάνουμε την επιστολή προσχώρησης στην Ελληνική Λύση του Βελόπουλου.

ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗΣ --> ΚΑΜΜΕΝΟΣ --> ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ --> ?????



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ :
Μετά από τις ραγδαίες κοινωνικές πολιτικές εξελίξεις που διαμορφώθηκαν τα τελευταία χρόνια ,με την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΑΝΝΕΛ υπερψηφίζοντας το 3 ο μνημόνιο,ψηφίζοντας την Συνθήκη των Πρεσπων με την οποία εκχωρούνται ζωτικής σημασίας συμφέροντα ,το ονομα της Ελληνικης Μακεδονιας στους σκοπιανους σφετεριστές,μέρος της εθνικής μας κυριαρχίας στους δανειστές τοκογλύφους της πατρίδας μας ,ένα νέο πολιτικό κίνημα γεννήθηκε η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ με πρόεδρο του τον ΚΥΡΙΆΚΟ ΒΕΛΛΟΠΟΥΛΟ .Αποφάσισα να κατελθω στις Εθνικές εκλογές τις 7ης Ιουλίου ζητώντας την ψήφο των Ξανθιωτων για άλλη μια φορά.
Το πολιτικό κίνημα-κόμμα ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΛΎΣΗ:

Εγγυάται τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας σε σχέση με:

Τον καθορισμό των Ελληνικών ΑΟΖ.

Την διεκδίκηση των οφειλόμενων από την Γερμανία αποζημιώσεων και των κατοχικών δανείων.

Κατοχυρώνει την ισονομία, ισότητα, αλληλεγγύη, δικαιοσύνη και αξιοκρατία. Προστατεύει την Ελληνική οικογένεια και τον πολίτη από την επίθεση των αγορών.

Πιστεύουμε στο πολίτευμα της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας και επιδιώκουμε στην ενίσχυση και επέκταση των θεσμών της, με άμεση συμμετοχή των πολιτών στη λήψη των αποφάσεων.

Καθιστά αδιαπραγμάτευτες τις αρχές της Εθνικής Ανεξαρτησίας και περηφάνιας, της λαϊκής κυριαρχίας, της πρόταξης του εθνικού συμφέροντος, της τήρησης του Συντάγματος και της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας.

Απαιτεί την κατάργηση του μνημονίου και αρνείται να δεχτεί το επαχθές, παράνομο χρέος που διαμορφώθηκε με τοκογλυφικά επιτόκια.

Απορρίπτει την εκχώρηση της Εθνικής Κυριαρχίας και την κατάργηση του Έθνους-Κράτους.

Πιστεύουμε στις αξίες και την διαχρονικότητα της Ορθοδοξίας. Αναγνωρίζουμε την προσφορά της στο Έθνος και ταυτόχρονα εγγυόμαστε το δικαίωμα της ανεξιθρησκίας και του ατομικού αυτοπροσδιορισμού σε κάθε πολίτη.

Πιστεύουμε στην Ενωμένη Ευρώπη της αλληλεγγύης και της συνεργασίας, όπου όλα τα κράτη-μέλη είναι ισότιμα, διατηρώντας την εθνική τους υπόσταση και αξιοπρέπεια και αρνούμαστε τις λογικές και πρακτικές, που την έχουν μετατρέψει σε όχημα συμφερόντων των πιο ισχυρών χωρών και του παγκόσμιου τραπεζικού συστήματος.

Πιστεύουμε στον Ευρωπαϊκό προσανατολισμό της χώρας και ταυτόχρονα αρνούμαστε την εξάρτηση που οδηγεί στην διεθνή απομόνωση και στερεί από τη χώρα άλλες γεωπολιτικές συμμαχίες.

Άμεσο Διπλωματικό έλεγχο στο Τουρκικό προξενείο Κομοτηνής .
Πρέπει αμέσως να αναδειχθεί το ζήτημα ασφάλειας για την ελληνική πολιτεία και την τοπική κοινωνία, το ζήτημα εκδημοκρατισμού και ένταξης της μειονοτικής κοινωνίας, το ζήτημα του εξορθολογισμού και της εξομάλυνσης της πολιτικής και οικονομικής ζωής της Θράκης...
Σε μια πόλη που δεν έχει Τούρκους υπηκόους -και μάλιστα μετά την κατάργηση της βίζας για την Τουρκία- δεν δικαιολογείται τέτοια πολυπρόσωπη και πολυέξοδη υπηρεσία στην Κομοτηνή. Άρα, ο μοναδικός στόχος που εμείς αντιλαμβανόμαστε για την ύπαρξη του πολυδαίδαλου αυτού μηχανισμού του τουρκικού Προξενείου είναι αυτός για τον οποίο συνεχώς γινόμαστε αποδέκτες διαμαρτυριών από την τοπική κοινωνία: Η συντήρηση ενός παρακρατικού μηχανισμού που οδηγεί τους μουσουλμάνους συμπολίτες μας σε γκετοποίηση, η δημιουργία και χειραγώγηση κάποιων μειονοτικών ηγεσιών για τον έλεγχο της μειονοτικής κοινωνίας και η μεθόδευση ενεργειών που επιχειρούν να εκτουρκίσουν Πομάκους και Ρομά για να δημιουργήσουν μέσα από αυτήν την ιδιότυπη εθνοκάθαρση «τουρκική μειονότητα».

Η Διαδρομή μου στον πατριωτικό χώρο 25 ετών είναι γνωστή στους πολίτες του Ν.Ξανθης ,καλώ λοιπόν τους πολιτικούς μου φίλους, για ακόμη μια φορά, να στηρίξουν με σθένος την υποψηφιότητα μου στο κόμμα της ΕΛΛΗΝΙΚΉΣ ΛΎΣΗΣ .
ΟΙ ΑΞΊΕΣ ΟΙ ΑΡΧΈΣ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΆ ΜΟΥ ΕΊΝΑΙ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΆΤΕΥΤΑ.

Κουτελιδης.Θ. Κωνσταντίνος
Υποψήφιος Βουλευτής ΕΛΛΗΝΙΚΉΣ ΛΥΣΗΣ