Τρίτη 18 Ιουνίου 2019

Υποψήφια βουλευτής ΝΔ στην Α' Θεσσαλονίκης η Αφροδίτη Λατινοπούλου

«Ευχαριστώ τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο μου και με επέλεξε ως υποψήφια βουλευτή με τη Νέα Δημοκρατία στην Α’ Θεσσαλονίκης.
Για αυτή τη μάχη ξεκίνησα....
πριν από δυόμισι περίπου χρόνια, όπου με συγκεκριμένες πρωτοβουλίες και δράσεις προσπάθησα να ανοίξω ένα νέο δρόμο στην πολιτική για όσους είναι έτοιμοι να αγωνιστούν με έργα και όχι λόγια για το καλό όλων των Ελλήνων.
Δεν προέρχομαι από πολιτική οικογένεια, αλλά ούτε από κάποιο μεγάλο «τζάκι».
Η μάχη που θα δώσω στις 7 Ιουλίου είναι η δική σας μάχη, η μάχη των απλών, καθημερινών ανθρώπων που αγωνιούν για τη βελτίωση της καθημερινότητας τους.
Ανήκει σε όσους με κόπους έχτισαν μια επιχείρηση και την είδαν να κλείνει αλλά και σε όσους παλεύουν για να τη διατηρήσουν ανοιχτή.
Ανήκει στο φοιτητικό κόσμο, που αντιμετωπίζει ένα κυκεώνα προβλημάτων εντός των Πανεπιστημιακών και Τεχνολογικών Ιδρυμάτων, ενώ παράλληλα ζουν με την αβεβαιότητα της επαγγελματικής αποκατάστασης.
Ανήκει σε όλους τους νέους και τις νέες που έφυγαν στο εξωτερικό, αναζητώντας μια καλύτερη τύχη και θέλουν, αλλά δεν υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να επιστρέψουν στην πατρίδα μας.
Ανήκει στους γονείς που αποχαιρέτησαν τα παιδιά τους για το εξωτερικό και που κάθε μέρα τους λείπουν και θέλουν να ευημερήσει η Ελλάδα για να γυρίσουν πίσω.
Ανήκει στους Μακεδόνες και Μακεδόνισσες αλλά και σε όλους τους Έλληνες που ένιωσαν το ίδιο ράγισμα και ρίγος όταν η φωνή τους δεν έγινε σεβαστή από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και υπεγράφη η κάκιστη Συμφωνία των Πρεσπών.
Ανήκει σε όσους ζείτε μέσα στην κοινωνία ,στους ανθρώπους της διπλανής πόρτας, σε αυτούς που βιώνουν τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης.
Ανήκει σε όσους φοβούνται να κυκλοφορήσουν λόγω της έξαρσης της εγκληματικότητας, σε συνδυασμό με την αδυναμία της Πολιτείας να προστατεύσει τα σύνορα της, τη ζωή και την περιουσία των πολιτών της.
Έχω την ίδια φωνή.
Την ίδια όρεξη για ανανέωση.
Το ίδιο πάθος για αλλαγή.
Στις 20 ημέρες έως τις εκλογές η μόνη μου δύναμη είστε εσείς και η τόλμη της Αλλαγής.
Είναι τιμή μου να διεκδικώ μια θέση στο Ελληνικό Κοινοβούλιο ώστε να γίνω η φωνή σας.
Ήρθε η ώρα να εμπιστευτούμε στην πράξη νέα, έντιμα πρόσωπα.
Γιατί μια Σαλονικιά που Θέλει, ΜΠΟΡΕΙ!»

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΛΑΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ