Σάββατο, 15 Ιουνίου 2019

Οι συνήθεις γελοιότητες των "μικρών κομμάτων": Αποχώρησε ο τρίτος σε ψήφους του Βελόπουλου

Τώρα ανακάλυψε ο Σάββας Γεωργιάδης ότι το κόμμα Βελόπουλου είναι "προσωποπαγές"; Φυσικά και είναι ρε μάστορα! Ποιός σε ήξερε εσένα ή οποιονδήποτε άλλο; Τον Βελόπουλο ξέρει ο κόσμος, είναι.....
κόμμα ενός ανδρός. Το 100% των ψήφων οφείλονται στον παπατζή Βελόπουλο. Βελόπουλο ήθελε να ψηφίσει ο κόσμος, επειδή τον ήξερε από την TV.  To ίδιο ισχύει και για το κόμμα Μαριά, το κόμμα Τζήμερου π.χ., αλλά και για το κόμμα Λεβέντη και άλλα 100 στην ιστορία. Υπάρχουν οι παραδοσιακές παρατάξεις, που εκφράζονται από ιστορικά κόμματα, όπως η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ και τα "προσωπικά κόμματα".
Δεν είναι δυνατόν να κατάλαβες τώρα, ότι το κόμμα είναι προσωπικό! Τόσο αφελής είσαι;
 Αλλά μάλλον για άλλο λόγο έφυγες: επειδή κέρδισε μια έδρα στην Ευρωβουλή, ο ίδιος δεν θα την κρατούσε, οπότε θα πήγαινε στον δεύτερο που είναι ο ανύπαρκτος Φράγκος Εμμανουήλ, οπότε θα την έπαιρνες εσύ. Φανταζόμαστε ότι ο Βελόπουλος σου είπε πως τελικά θα την κρατήσει την έδρα....

Τα ΄παμε για τα "μικρά κόμματα" την Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2019:


Μετά από μια σειρά υποψηφίων στις προσεχείς εκλογές, που εγκατέλειψαν το «σκάφος» και ο τρίτος σε σταυρούς στις ευρωεκλογές αποχαιρέτησε το Βελοπουλάδικο με καταγγελίες για απάτη.

Πρόκειται για τον Σάββα Γεωργιάδη από τις Σέρρες, ο οποίος πήρε γύρω στους 12.000 σταυρούς και καταγγέλλει τα εξής «όμορφα»:

«Οι δικές μου αξίες και το πολιτικό μου ήθος δυστυχώς δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω να παρέχω στήριξη στο κόμμα ελληνική λύση του Κυριάκου Βελόπουλου το όποιο κόμμα είναι προσωποπαγές και διοικείται αποκλειστικά από τον κύριο βελόπουλο και το κονκλάδιο του με αδιαφανείς διαδικασίες. Οποιοσδήποτε εκφράσει διαφορετικές απόψεις από αυτές τις οποίες ασπάζονται αυτοί και είναι μη αρεστες στο κόμμα άμεσα διαγράφεται η μπαίνει στη μαύρη λίστα, απόδειξη όλων αυτών που λέω είναι οι ταυτόχρονες παρατήσεις από το κόμμα πολλών υποψηφίων βουλευτών για τις εθνικές εκλογές.

Στην παραπάνω απόφαση μου οδηγήθηκα έπειτα από ώριμη σκέψη αντιλαμβανόμενος τις ευθύνες τις οποίες επωμίζομαι μετά το τέλος των ευρωεκλογών κατά τις οποίες έλαβα 12.000 περίπου σταυρούς

Επιθυμώντας λοιπόν να μην προδώσω την εμπιστοσύνη όλων αυτών των ανθρώπων των οποίων με στήριξαν με το σταυρό τους αποφάσισα να προβώ σε αυτές τις καταγγελίες.

Σχετικά αναφερόμενος στη διενέργεια των ευρωεκλογών οπου ο κομματικός μηχανισμός αφού δημιούργησε πρώτα μία επίπλαστη συνεπωνυμια με τον συνυποψήφιό μου φράγκο Εμμανουήλ του Ιωάννη εντός παρενθέσεως Φραγκούλης η οποία τεχνηέντως παρέθετε μετά από εξαφάνιση οποιουδήποτε ηλεκτρονικού στίγματος για το πιο πάνω υποψηφίο στο στρατηγό φράγκο Φραγκούλη συνωνυμία δημιουργηθείσα η οποία καταγγέλθηκε και από τον κύριο φράγκο Φραγκούλη το στρατηγό εν αποστρατεία κατ' επανάληψη.
Η ενέργεια αυτη καθιστά εξαπάτηση και παραπλάνηση του εκλογικού σώματος χρησιμοποιώντας το όνομα του στρατηγού .

Ο κομματικός λοιπόν μηχανισμός αφού έστησε την τεχνιτη συνωνυμία στη συνέχεια ενεργοποιήθηκε προτρέποντας τους ψηφοφόρους του κομματος να ψηφίσουν το στρατηγό φράγκο και τους κατά τόπους υποψηφίους βουλευτές του κόμματος να σταυρώσουν βελόπουλο και φράγκο λέγοντας τους αυτή είναι η κομματική γραμμή προτροπές οι οποίες δεν έμειναν μόνο στα λόγια αλλά ενίοτε έγιναν απειλές η υποσχέσεις για συμμετοχή των υποψηφίων στις εθνικές εκλογές όταν αυτές γίνουν
Εφόσον οι κατα τοπους υποψήφιοι βουλευτές δεν πειθάρχουσαν απειλούνταν με διαγραφή η με πειθαρχικό οι πιο πάνω ενέργειες τους είχαν ως αποτέλεσμα την αλλοίωση του εκλογικού αποτελέσματος.

Κατόπιν τούτου είμαι υποχρεωμένος να προχωρήσω στην αποχώρησή μου από το πιο πάνω κόμμα και να άρω τη στήριξη μου απο την ελληνική λύση του ΚΥΡΙΑΚΟΎ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ από δω και πέρα Λοιπόν το λόγο έχει η Ελληνική Δικαιοσύνη.

Ραντεβού Λοιπόν στο Ναό της Θέμιδος
Με εκτίμηση Σάββας Γεωργιάδης πολιτευτής