Πέμπτη 23 Μαΐου 2019

Περιοδεία του Γιώργου Αυτιά ....στα χωριά του Κιλκίς !

Έναν απρόσμενο επισκέπτη είχαν στο Κιλκίς: τον δημοσιογράφο Γιώργο Αυτιά, ο οποίος "ανέβηκε" στον ακριτικό νομό, στα σύνορα της Μακεδονίας με τα Σκόπια, για να συνοδεύσει τον υποψήφιο Δήμαρχο Κιλκίς και φίλο του Αναστάσιο Καζαντζίδη.


Μια διαφορετική περιοδεία σε οικισμούς του δήμου Κιλκίς πραγματοποίησε τη Δευτέρα 20.5.19 ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς, Αναστάσιος (Σούλης) Καζαντζίδης.

Συνοδευόμενος από έναν από τους πλέον προβεβλημένους και ικανούς δημοσιογράφους της χώρας, τον Γιώργο Αυτιά, ο επικεφαλής του συνδυασμού «ΚΙΛΚΙΣ – ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» έστειλε το μήνυμα ότι τα προβλήματα των δημοτών και των οικισμών μας μπορούν να λάβουν τη μεγαλύτερη δυνατή δημοσιότητα προκειμένου να βρεθούν οι απαιτούμενες λύσεις.

Οι κ. Καζαντζίδης και Αυτιάς, συνοδευόμενοι και από υποψήφιους του συνδυασμού, περιόδευσαν το απόγευμα στους οικισμούς Νέο Αγιονέρι, Κορομηλιά, Πλαγιά, Δροσάτο, Μουριές και Σ.Σ.Μουριών, για να καταλήξουν το βράδυ στο χορό του πολιτιστικού συλλόγου Χέρσου.

Παντού συζήτησαν με δημότες για τα προβλήματα που τους απασχολούν και άκουσαν τις προτάσεις τους για μια αναπτυξιακή πορεία του τόπου μας αντάξια της πλούσιας ιστορίας και του ανθρώπινου δυναμικού του.


Η υπόσχεση που έλαβαν όλοι από τον εκλεκτό προσκεκλημένο του κ. Καζαντζίδη ήταν ότι τα θέματα, για τα οποία έγινε κοινωνός, θα τύχουν σύντομα της δέουσας δημοσιότητας!

Από τη πλευρά του, ο κ. Καζαντζίδης τόνισε ότι τα προβλήματα των οικισμών μας θα έχουν την προτεραιότητα που τους αρμόζει, στη αξιολόγηση που θα προχωρήσει άμεσα η νέα υπό τον ίδιο δημοτική αρχή.

Να σημειωθεί ότι εκτός των προαναφερθέντων επισκέψεων οι κ. Αυτιάς και Καζαντζίδης μετέβησαν και στο Ειδικό σχολείο, για την πισίνα του οποίου ο επικεφαλής του συνδυασμού «ΚΙΛΚΙΣ –ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΎΜΕ» έκανε την ακόλουθη δήλωση:

« Ο δήμος Κιλκίς υποσχέθηκε να βάλει τα υλικά για τη διαμόρφωση του εξωτερικού χώρου της πισίνας αλλά λόγω…..εκλογών δεν έκανε τίποτα!».

http://maxitis.gr/autias-kazantzidis-mazi-ekanan-proeklogiko-agona-kilkis/