Κυριακή 21 Απριλίου 2019

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ για την ποινή των 17 ετών σε Μοναχό για μια μολότωφ

17 χρόνια ποινή φυλάκισης σε Μοναχούς του Αγίου Όρους. Τέτοια αυστηρότητα ... για μία ερασιτεχνική μολότοφ από τη «Δικαιοσύνη» ... πρέπει να έχει πολύ μεγάλο βάθος ... που φυσικά απέφυγαν να....
γράψουν στον "αριστερό τύπο" .

Και σ' ένα άρθρο του 2006 ...(13 χρόνια πριν) ...μαθαίνουμε γιατί τέτοια εμπάθεια από το ΝΑΤΟικό Οικουμενικό Πατριαρχείο των Οικουμενιστών της Νέας Τάξης εναντίον 10 μοναχών στο Άγιο Όρος. Η Μονή Εσφιγμένου τελούσε υπό Ρωσική επιρροή ... και το 2005 οι υπηρέτριες των τοκογλύφων αποφάσισαν να διώξουν την παλιά αδελφότητα για να την αντικαταστήσουν με νέα αδελφότητα ...που να προσεύχεται για την υγεία των Rothschild.

Άλλωστε και στο Άγιο Όρος ... λεφτά κι επιδοτήσεις χρειάζονται για να συντηρηθεί και τα λεφτά ξέρουμε όλοι ποιοι τα τυπώνουν.

Κι επειδή η παλιά αδελφότητα δεν δέχτηκε αυτήν την απόφαση και παρέμεινε στη Μονή ... το κράτος των χαφιέδων ...έστειλε την Αστυνομία να τους πετάξει έξω.

Η «κατάρα» όσων σχετίζονται με τον Πούτιν και πάλι μπροστά μας. Πατριαρχείο , Δικαιοσύνη , Αστυνομία ... όλοι στις διαταγές των ξένων αφεντικών.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΓΝΩΣΤΗΣ