Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019

Εισαγγελέας: Αθώοι οι Χριστίνα Παππά, Θέμης Γεωργαντάς για την κοκαϊνη στο Κολωνάκι

Η εισαγγελέας αποφάνθηκε ότι η ηθοποιός, ο γιος της, ο παρουσιαστής και ένας άλλος συνεταίρος του μαγαζιού, δεν γνώριζαν ότι στο μαγαζί στο οποίο ήταν συνεταίροι, γινόταν διακίνηση ναρκωτικών.
Με την εισαγγελέα να προτείνει την....
απαλλαγή του γνωστού παρουσιαστή, της ηθοποιού και του γιου της αλλά και ενός επιχειρηματία στο χώρο της εστίασης για την υπόθεση διακίνησης κοκαΐνης με… έδρα εστιατόριο στο Κολωνάκι μπήκε στην τελική της ευθεία η πολύκροτη δίκη.

Η εισαγγελική λειτουργός εισηγήθηκε στους δικαστές του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων την πλήρη απαλλαγή των τεσσάρων κατηγορουμένων που μετείχαν στη μετοχική σύσταση της εταιρίας που διαχειριζόταν το εστιατόριο θεωρώντας πως «υπάρχουν σοβαρές αμφιβολίες για το εάν γνώριζαν ότι γινόταν διακίνηση ναρκωτικών στο μαγαζί τους». Με αυτό τον τρόπο ουσιαστικά υιοθέτησε τους ισχυρισμούς των κατηγορουμένων οι οποίοι απολογούμενοι δήλωσαν με κατηγορηματικό τρόπο ότι δεν είχαν σχέση με την κοκαΐνη.

Ως βασικό «πρωταγωνιστή» της διακίνησης των ναρκωτικών στους κοσμικούς κύκλους η εισαγγελέας «έδειξε» 55χρονο επιχειρηματία, μέτοχο στο μαγαζί του Κολωνακίου για τον οποίο ζήτησε να κηρυχθεί ένοχος για το αδίκημα της συμμετοχής σε συμμορία κατά μετατροπή του αδικήματος της εγκληματικής οργάνωσης και για διακίνηση ναρκωτικών.


To makpress προφήτευσε άριστα όπως πάντα

Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου 2017