Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019

Ένα ακόμη προοδευτικό λαμόγιο

Η ιστορία της προοδευτικής παράταξης είναι γεμάτη από ....λαμόγια. Τα οποία πάντα ροκανίζουν το δημόσιο χρήμα. Πάντα ! Πάντα το ΔΗΜΟΣΙΟ !
Κι όπως όλα τα λαμόγια.....
της προοδευτικής παράταξης που είναι βουτηγμένα στη λαμογιά, μόλις πιάστηκε με τη γίδα στην πλάτη, πέταξε τη γνωστή μπαρούφα "ακροδεξιά", που δεν πιάνει πλέον:

"Αυτό που συμβαίνει, με ευθύνη της αντιπολίτευσης, είναι η αλλαγή της ατζέντας από το πολιτικό στο προσωπικό. Προσπαθούν να καλύψουν με αυτό τον κανιβαλισμό την έλλειψη λύσεων για την καθημερινότητα των πολιτών, την έλλειψη επιχειρημάτων απέναντι στην ακροδεξιά την οποία μάλιστα με αυτούς τους χειρισμούς τροφοδοτούν."

Και νομίζει το λαμόγιο, ότι πετώντας τη λέξη "ακροδεξιά" ενοχοποιεί τους κατηγόρους της. Δεν πιάνει πια το κόλπο. Καλύτερα, εσείς τα (πολλά, πάρα πολλά) λαμόγια της προοδευτικής παράταξης, όταν σας τσακώνουν να καταχράστε το χρήμα των κορόιδων φορολογουμένων, να πετάτε τη λέξη "αντισημιτισμός". Είναι πιο εντυπωσιακή. Ή τη λέξη "ομοφοβία". Και τις ελάχιστες φορές που κάθεστε στο σκαμνί, επιτεθείτε αμέσως στον δικαστή. Πείτε του "είσαι ακροδεξιός,  ομοφοβικός και αντισημίτης". Είναι αποτελεσματικό καπνογόνο για να κρύψετε για λίγο τη λαμογιά σας. Για λίγο όμως....επειδή το παρακάνετε με την "ακροδεξιά" κάθε φορά που σας πιάνουν να κλέβετε, την πατήσατε όπως ο βοσκός στο γνωστό παραμύθι με το λύκο. Δεν μασάει ο κόσμος πια. Τσιμπάνε μόνο τα υπόλοιπα λαμόγια της προοδευτικής παράταξης.