Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019

Ξάνθη: Αν υπάρχουν οπαδοί του ΠΑΟΚ στο γήπεδο, δεν θα κατέβουμε να παίξουμε !

Μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στα Πηγάδια για το εκτός έδρας παιχνίδι με την ψόφια Ξάνθη στο πλαίσιο της...
26ης αγωνιστικής της Super League.

Σύμφωνα με το «PAOK24», αρκετές ημέρες πριν την προγραμματισμένη διεξαγωγή του παιχνιδιού, τους Ακρίτες τους έχει λούσει... κρύος ιδρώτας αναφορικά με την παρουσία των φίλων του «Δικεφάλου» στο γήπεδο και μέσα από τα δημοσιεύματα ζητούν να κλείσει το γήπεδο και να έχουν πρόσβαση μόνο τα διαρκείας της Ξάνθης, για να μην μπορούν να αγοράσουν εισιτήρια οι απλοί Ξανθιώτες οπαδοί του ΠΑΟΚ.

Όπως χαρακτηριστικά σημειώνουν: «Αν δούμε οπαδούς άλλης ομάδας να έρχονται στο γήπεδο και να μπαίνουν στις κερκίδες, πολύ απλά ΔΕΝ κατεβαίνουμε στον αγωνιστικό χώρο! Δεν μιλάμε για 10-20 οπαδούς αλλά για... μπούγιο».

Μάλιστα, φοβούνται πως ακόμη κι αν δώσουν ορισμένο αριθμό εισιτηρίων, οι οπαδοί των Θεσσαλονικέων θα κάνουν κατάληψη στο γήπεδο, αναγνωρίζοντας πόσο έντονο είναι το «ασπρόμαυρο» στοιχείο στην περιοχή αλλά και τη δίψα που υπάρχει στις τάξεις του «Δικεφάλου», την ώρα που εκείνοι βρίσκονται στην χειρότερη -οπαδικά- φάση τους, όπως τονίζουν.