Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019

Η Νίνα Κασσιμάτη δεν ξέχασε τον ρουφιάνο, αλλά παραμένει βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ

Για αντισυναδελφική συμπεριφορά και προβοκατόρικη πρακτική κατήγγειλε η κυρία Νίνα Κασιμάτη τον «σύντροφό» της στον ΣΥΡΙΖΑ .....
Χρήστο Καραγιαννίδη.

Κατα την επεισοδιακή συνεδρίαση της ΚΟ σήμερα, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε οτι ο κ. Καραγιαννίδης, σε πλήρη συνεργασία με τον βουλευτή της ΝΔ Ιάσωνα Φωτήλα, ως μέλη της εφορευτικής επιτροπής για την ψηφοφορια της συνταγματικής αναθεώρησης, φωτογράφισαν το ψηφοδέλτιο της και το διέρρευσαν σε φιλικά ΜΜΕ, προκειμένου να την εκθέσουν. (θυμηθείτε: http://makpress.blogspot.com/2019/02/blog-post_94.html)

Υπενθυμίζεται οτι η κυρία Κασιμάτη δεν ψήφισε τις προτάσεις του κόμματος της για την θρησκευτική ουδετερότητα και τον τροπο εκλογής του Προεδρου της Δημοκρατίας.

Το ψηφοδέλτιό της όντως διέρρευσε πριν ολοκληρωθεί η καταμέτρηση των υπολοίπων ψηφοδελτίων, ενώ, όταν έγινε αντιληπτό ότι η διαρροή έγινε από τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής, καθώς έφερε την υπογραφή τους, «κατέβηκε» απο το site που αρχικά ειχε αναρτηθεί.

Σε καθε περίπτωση, οι καταγγελίες της κυρίας Κασιμάτη προκάλεσαν την αντίδραση του κ. Νίκου Βούτση, που αρχικά υποστήριξε οτι η διαρροή έγινε απο την αντιπολίτευση και στη συνέχεια την επέκρινε για την απόφασή της να καταψηφίσει το άρθρο για την θρησκευτική ουδετερότητα.

Ωστόσο, σύμφωνα με το βίντεο της ψηφοφορίας που βρίσκεται στον ιστότοπο της Βουλης, ο κ. Φωτήλας εμφανίζεται να δίνει το επίμαχο ψηφοδέλτιο στον κ. Καραγιαννίδη και αυτός με την σειρα του να το φωτογραφίζει με το κινητό του τηλέφωνο.