Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019

Λαφαζάνης: "Με ΣΥΡΙΖΑ κυβερνάει ο Αμερικανός Πρέσβης"

Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ,ΜΙΛΗΣΕ ΣΤΟ ΘΕΜΑ 104,6
Παναγιώτης Λαφαζάνης: «Ο Τσίπρας έχει εγκαθιδρύσει .....
αμερικανογερμανοκρατία στον πιο ακραίο βαθμό»

Ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης , μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6 και στους Μάκη Πολλάτο και Γιάννη Μακρυγιάννη άσκησε δριμεία κριτική στον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ για την προσπάθεια του να κάνει διεύρυνση προς τα Αριστερά με τελευταία κίνηση τα πρώτα 16 ονόματα στο ευρωψηφοδέλτιο.

«Ο Αλέξης Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ έχουν μεταλλαχθεί πολιτικά και ιδεολογικά. Εφαρμόζουν δεξιότατες πολιτικές και έχουν εγκαθιδρύσει την αμερικανογερμανοκρατία στη χώρα στον πιο ακραίο βαθμό» είπε ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας.

«Ούτε σε εποχές Πιουριφόι δεν είχαμε τέτοιο καθεστώς στην Ελλάδα. Ο κ. Πάιατ λειτουργεί ως γκαουλάιτερ και υπερκυβερνήτης στη χώρα, μπαίνει στα υπουργεία, διαμορφώνει εξελίξεις, δίνει εντολές και κατευθύνσεις» πρόσθεσε σε υψηλούς τόνους ο κ. Λαφαζάνης.

Κληθείς να σχολιάσει τα όσα υποστήριξε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος το βράδυ της Τετάρτης στο Παρίσι ότι υπήρχαν χώρες και πρόσωπα που ήθελαν Grexit το 2015, ο επικεφαλής της ΛΑΕ έκανε λόγο για «προφάσεις εν αμαρτίαιας «Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος έπαιξε πολύ άσχημο ρόλο το 2015. Δυστυχώς ήταν από αυτούς που έβαζαν το ευρώ και την ΕΕ πάνω από την Ελλάδα και το μέλλον της. Έκαναν σχεδόν παράδοση της χώρας μας στους πιστωτές με συνέπειες όλα αυτά που ζήσαμε αυτά τα χρόνια και συνεχίζουμε να ζούμε » πρόσθεσε ο κ. Λαφαζάνης.

Σύμφωνα με τον ίδιο, μάλιστα, δεν υπάρχει έξοδος από τα Μνημόνια όπως λέει η κυβέρνηση αφού «μας λένε ότι βγήκαμε από τα μνημόνια και βάζουν οι δανειστές θέμα για τη δόση του 1 δισ. ευρώ»