Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019

Ο υποψήφιος με το πιο εντυπωσιακό μούσι στην Ελλάδα !

Αίσθηση προκάλεσε η δημοσίευση μιας -τυπικής- φωτογραφίας υποψηφίου Δημάρχου, με στέλεχος που συντάχθηκε με το συνδυασμό του και θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος.

Όπως αλιεύσαμε από το facebook, πρόκειται για τον.....
κεντροδεξιό υποψήφιο Δήμαρχο Κιλκίς Σούλη Καζαντζίδη (https://www.facebook.com/anastasios.kazantzidis), γνωστό από τα παλιά, δάσκαλο ο οποίος αρνήθηκε να διδάξει το βιβλίο της κ.Ρεπούση και τον βλέπουμε συχνά σε εκπομπές του Γιώργου Αυτιά, στο συνδυασμό του οποίου εντάχθηκε ο κεντροαριστερός επίσης δάσκαλος Γιάννης Κακουλίδης.

Μη γνωρίζοντας ιδιαίτερα τα του Κιλκίς, κάναμε "ρεπορτάζ" και μάθαμε ότι ο Γιάννης Κακουλίδης (https://www.facebook.com/profile.php?id=100001199359986) με το εντυπωσιακότατο ...μπλε μούσι, είναι Διευθυντής του Ειδικού Σχολείου Κιλκίς, πάρα πολύ αγαπητός στην τοπική κοινωνία, με εκπληκτικό έργο στο ειδικό σχολείο. "Πρόκειται για τον πιο αφοσιωμένο στα παιδιά του σχολείου του άνθρωπο που έχω δει", μας εκμυστηρεύθηκε φίλος δημοσιογράφος από το Κιλκίς, "τον οποίο λατρεύουν τα παιδιά και εκτιμούν στον υπέρτατο βαθμό οι γονείς". 


Συνεπώς ...χαλάλι του το μπλε μούσι !