Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019

Παικταράς ο Αλέξης Τσίπρας, ξεφτίλισε όλα τα κόμματα κι όλα τα λιγούρια !

"Βρώμικο" ποδόσφαιρο από τον Τσίπρα, λεηλάτησε ΠΑΣΟΚ, ΑΝ.ΕΛΛ., Ποτάμι, Ένωση Κεντρώων κ.α.
Ο Αλέξης το αμερικανάκι λοιπόν, έκανε έναν μικρό ανασχηματισμό, που....
ξεκίνησε από την ανάγκη να παραιτηθεί από το Υφυπουργείο Μακεδονίας-Θράκης η Νοτοπούλου, για να μπορέσει να κατέβει στο δήμο Θεσσαλονίκης, να πάρει 6-7% και μετά να κάνει καριέρα ως βουλευτίνα.

Για τον ίδιο λόγο έφυγε και ο Νάσος Ηλιόπουλος από το υπουργείο εργασίας, για να κατέβει στο δήμο Αθηναίων, να πάρει ένα 20% και να χάσει αξιοπρεπώς.

Έτσι, 
ο Τσίπρας, έβαλε στη θέση της Νοτοπούλου, την παντελώς άγνωστη Ελευθερία Χατζηγεωργίου, ετών 40, που είναι Θεσσαλονικιά, έχει το ίδιο βιογραφικό με όλες τις Συριζαίες, δηλαδή "συμμετείχε στα κινήματα κατά της παγκοσμιοποίησης", σπούδασε Γαλλική φιλολογία και έγινε Υπουργός, επειδή σήμερα είναι διευθύντρια του γραφείου του Τζανακόπουλου. Μια παρέα τα παιδιά...

Ο Τσίπρας έκανε τον Κατρούγκαλο (αγαπημένο παιδί των νεοταξιτών, αμερικανών και κυρίως ισραηλινών), Υπουργό Εξωτερικών, στη θέση του Κοτζιά, που κράτησε για λίγο ο ίδιος ο Τσίπρας, έκανε υφυπουργό Εξωτερικών την επίσης αγαπημένη ιδρυμάτων της παγκοσμιοποίησης Σία Αναγνωστοπούλου και τον Κωνσταντίνο Μπάρκα, παντελώς άγνωστο βουλευτή Πρέβεζας, Υφυπουργό Κοινωνικών ασφαλίσεων.

Μέχρι εδώ καλά, τα παιδιά είναι της οικογενείας, με κύριο χαρακτηριστικό τον "αγώνα κατά της παγκοσμιοποίησης" όταν ήταν στην αντιπολίτευση και τον αγώνα υπέρ της παγκοσμιοποίησης την οποία προσκυνούν δουλικά σήμερα και σκίζονται για αυτή.

Όμως, ο δαιμόνιος Αλέξης, έδωσε δύο υπουργεία σε δυό λεβέντες Πασόκους, που ήταν ....πολύ ΠΑΣΟΚ, μέχρι να τους δώσει υπουργείο ο ΣΥΡΙΖΑ ! 

1. Τον Θάνο Μωραϊτη, γραμματέα της νεολαίας ΠΑΣΟΚ, υφυπουργό του ΓΑΠ και συνιδρυτή του ΚΙΔΗΣΟ. Φόλα παπανδρεϊκός δηλαδή, που είδε φως κι αυτός στον ΣΥΡΙΖΑ και βάζει ψύλλους στα αυτιά της Φώφης, ότι ο Γιωργάκης το πούλησε το ματς στον Αλέξη. Το θέμα όμως που μπαίνει σε κάθε ψηφοφόρο που έχει στοιχειώδη αξιοπρέπεια είναι:
"ρε σεις συριζόπουλα, μέχρι χθες μιλούσατε για κρεμάλες για τον ΓΑΠ που υποδούλωσε τη χώρα στα μνημόνια και σήμερα κάνετε κολεγιά μαζί του και υπουργοποιείται τα κολλητάρια του;"

2. Τον Άγγελο Τόλκα, φόλα ΠΑΣΟΚ κι αυτός, που γοητεύτηκε από τον Αλέξη κι άφησε τον μέντορά του ΓΑΠ, προφανώς σε συμφωνία μαζί του.

Τα καλόπαιδα λοιπόν οι "παπανδρεϊκοί" βολεύτηκαν και στηρίζουν ΣΥΡΙΖΑ, προφανέστατα με υπόγεια συμφωνία Τσίπρα - ΓΑΠ, η οποία δεν θα μας ενδιέφερε, αλλά ....μυρίζει αμνηστία! Αμνηστία για τον ΓΑΠ τον οποίο αυτοί οι παραμυθάδες θα έκλειναν στη φυλακή !

Ο παικταράς Αλέξης Τσίπρας λοιπόν, πρόσφερε ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ υπηρεσίες στη χώρα ! 

Αξίζει Νόμπελ ...σοφίας. Μας έκανε όλους πιο σοφούς. Ξεφτίλησε όλους όσους το παιζαν βαριά πεπόνια μέχρι τώρα, τους έκανε να του γλείφουν τα παπούτσια και να πανηγυρίζουν για το κοκαλάκι της υπουργοποίησης. Απέδειξε πόσο λιμά είναι όλοι σχεδόν όσοι ασχολούνται με την πολιτική !

Τους έβαλε να τον προσκυνάνε. Από "πατριωταράδες" ακραιφνείς "δεξιούς" τύπου Κουίκ και Παπακώστα, που βρέθηκαν να υπερασπίζονται το δικαίωμα των Σκοπιανών να λέγονται Μακεδόνες, μέχρι γλίτσες γυρολόγους τύπου Παπαχριστόπουλου και πολιτικά ταλέντα τύπου Μωραϊτη και Τσόλκα.  Απέδειξε -φαίνεται ότι έβαλε στοίχημα με την Περιστέρα- ότι οι πολιτικοί που το ΄παιζαν εξουσία τόσα χρόνια, είναι απλώς κάτι πεινασμένα ταγάρια, λιγούρια της οκάς, που μόλις τους πετάξει το ξεροκόμματο και φωνάζει "όρμα Τζακ", θα ξεχυθούν να πιάσουν το κοκαλάκι και να το φέρουν στο αφεντικό. 

Δεκάδες πολιτικοί, που ο κόσμος τους πίστεψε, τους ψήφισε, τους θαύμασε, τους έσφιξε το χέρι, τους κάλεσε στο γάμο του, χάρηκε που του τηλεφωνούσαν για "χρόνια πολλά" στη γιορτή του, αποδείχθηκαν αστεία ανθρωπάκια, πεινασμένα λιγούρια, έτοιμα να πουλήσουν, όχι μόνο την ιδεολογία τους, αλλά και τη μάνα τους, για μια καρέκλα.

Για να μην τα πολυλογώ, ο Αλέξης κέρδισε το στοίχημα με την Μπέτυ και απέδειξε ότι μπορεί να κάνει δεκάδες κουστουμάτους πολιτικούς με ύφος και τουπέ, τα ...πουτανάκια του. Λυπάμαι αν ενοχλεί η λέξη, αλλά τίποτε δεν περιγράφει καλύτερα την πραγματικότητα όλων αυτών των πρόθυμων αλλαξοκαρεκλάκηδων, χωρίς ίχνος πολιτικής συνέπειας.

Φώτης Μακρίδης