Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019

Σβήνει το άστρο του Πολάκη, τελειώνει ο μαχαλόμαγκας....

Έρευνα για το ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΟ δάνειο των 100.000 ευρώ, που πήρε το "μπουλντόγκ" της κυβέρνησης, με τους φανατικούς -χαμηλού πνευματικού επιπέδου, σχεδόν ούγκανους- οπαδούς (αφού....
βρίζει σκαιότατα τους αντιπάλους), ξεκίνησε η Τράπεζα της Ελλάδος.

Παράλληλα,
ενόχλησε πολλούς (εκτός φυσικά από τους ούγκανους οπαδούς του) με το "σαχλαμαρόμαγκας", που είπε για τον πεθαμένο πια δημοσιογράφο Βασίλη Μπεσκένη.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Σκληρή επίθεση στον Παύλο Πολάκη εξαπέλυσε η Εφημερίδα των Συντακτών με αφορμή το ήθος και την στάση που κράτησε στην υπόθεση συκοφάντησης του δημοσιογράφου Βασίλη Μπεσκένη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τον Δεκέμβριο του 2017.

Ο αρθρογράφος της εφημερίδας δεν διστάζει να χαρακτηρίσει «σαχλαμαρόμαγκα» τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, ο οποίος «μοστράρεται ως περίπου Ρομπέν των Δασών», αλλά την ίδια ώρα δεν έχει «τη γενναιότητα ν’ αναγνωρίζει τα λάθη του και τη μεγαλοψυχία να ζητά πού και πού συγγνώμη».

Σε άλλο σημείο του άρθρου ο Παύλος Πολάκης αναφέρεται ως «…καβαλημένο καλάμι, αιθεροβατεί στις νεφέλες της εξουσίας με κομμένο καπίστρι (…) καθώς χορεύει ζεϊμπεκιά α λα μπαλέτο Κεϊλάνης προς εντυπωσιασμό των χρηστών του φου μπου, εξακολουθεί να κάνει ζημιά στο κόμμα του, νομίζοντας πως ωφελεί τον εαυτό του».
Αυτός ο «ισχυρογνώμων αριστερός υπουργός που δεν ψέλλισε μια λέξη μεταμέλειας και συμπάθειας προς τη χήρα και τον ανήλικο γιο τού εκλιπόντος».
Η επίθεση αυτή, μέσω μιας εφημερίδας η οποία είναι γνωστό πως απηχεί τις απόψεις του Μεγάρου Μαξίμου, προκαλεί εύλογη εντύπωση -και ερωτήματα- αν σκεφθεί κανείς το πέπλο προστασίας που απολαμβάνει έως τώρα ο Π. Πολάκης από τον πολιτικό προϊστάμενό του.