Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019

Χρυσαυγίτες: "Εμείς κάναμε τα επεισόδια, εμείς φορούσαμε κουκούλες"

Οπαδοί της Χρυσής Αυγής διαμαρτύρονται στα social media, ότι τα ΜΜΕ προσπαθούν να τους κλέψουν τη "δόξα" των επιθέσεων στην ....
αστυνομία, αποδίδοντας τη διάλυση του συλλαλητηρίου σε "αντεξουσιαστές".
Ε, αφού το παραδέχονται οι ίδιοι (και εδώ στο makpress στα σχόλια), δεν έχουμε λόγο να διαφωνήσουμε ή να τους διαψεύσουμε. Οι κουκουλοφόροι ήταν χρυσαυγίτες, βοήθησαν την αστυνομία να διαλύσει τη συγκέντρωση και λένε "τιμή μας και καμάρι μας, από δω και πέρα θα χουμε χειρότερα".

Ε, αφού επιμένουν να στηρίζουν την κυβέρνηση δίνοντας άλλοθι για την καταστολή κάθε γνήσιας λαϊκής συγκέντρωσης.....

Μάλιστα υπάρχει και αυτή η άποψη:

Σεβασμός στους ήρωες με τις κουκούλες που σας προστατεύουν από σταλινικά Ματ και αναρχικούς!


Το χρονικό των επεισοδίων:

Χιλιάδες παλικάρια με καλυμμένα τα πρόσωπα ήταν στην πανεπιστημίου (μετά την πλατεία συντάγματος και αρκετά μακρυά από τη βουλή) όπου είχαν τα βλέμματα στραμένα προς την πλατεία Ομόνοιας αλλά και τα Εξάρχεια όπου λίγο νωρίτερα τα ΜΟΝΑΔΙΚΑ παρακρατικά σκουπίδια, οι αναρχικοί κάψανε ένα μηχανάκι και μαχαίρωσαν 11 φορές τον επιβάτη του που είχε την ελληνική σημαία φορεμένη στη πλάτη του!
Επίσης υπήρχαν αρκετοί από αυτούς κοντά στα προπύλαια οπού και ήταν η αντισυγκέντρωση των αναρχικών!
Όπως διαπιστώνουμε τα παλικάρια είναι σύγχρονοι ήρωες οι οποίοι προστατεύουν με αυτοθυσία την διαδήλωση από παρακρατικούς και αναρχικούς οι οποίοι την ίδια ώρα είχαν αντισυγκέντρωση!
Μόλις λοιπόν ακούστηκαν οι κρότοι των χημικών ληγμένων δηλητηρίων που πετούσαν αναίτια οι πραιτοριανοί ματατζήδες στους πολίτες, τα παιδιά με τις κουκούλες έπειτα από αναίτια χρίση χημικών για 10 λεπτά αναγκάστηκαν να κατευθυνθούν όλοι στη βουλή ώστε να αμυνθούν στο όνομα όλων εκείνων που κοιτούσαν άπραγοι τη βίαιη χημική ρήψη!
Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε οτι όλα ξεκίνησαν από την αναίτια χρήση χημικών απο τα ΜΑΤ των μπολσεβίκων στους συγκεντρωμένους μπροστά στη βουλή!
Και εδώ βλέπουμε να έχουν φτάσει τα ΜΑΤ του ΣΥΡΙΖΑ μέχρι το μοναστηράκι όπου και δεν φοβήθηκαν να πετάξουν χημικά μέσα στο πλήθος και εκεί!
Πετούσαν δακρυγόνα σε αθώο κόσμο που απλά πήγαινε να πάρει το ΜΕΤΡΟ!
Γιατί τα παιδιά με τις κουκούλες δεν ήταν παρακρατικοί ;;;
Τα παρακρατικά σκουπίδια μα και οι ασφαλίτες επιτίθονται απο μακρυά και μάλιστα χωρίς ποτέ να βλάψουν συναδέλφους και αφεντικά τους!
Γιατί φοράνε κουκούλες και full face;;
Επειδή στη βουλή και όχι μόνο υπάρχουν κάμερες αλλά και ρουφιάνοι δημοσιογράφοι πραιτοριανοί της κυβέρνησης οι οποίοι φωτογραφίζουν ακόμα και κρυμένοι σε θάμνους τον οποιονδήποτε βρίσκεται σε μια συγκέντρωση κατά των μπολσεβίκων και δίνουν φωτογραφίες του στις αρχές. Δε χρειάζεται να κάνεις επεισόδια για να έχεις προβλήματα με τη δικαιοσύνη αρκεί και μόνο η παρουσία σου σε μια συγκέντρωση-πορεία η οποία δεν είναι αρεστή στους επικυριάρχους!
Επίσης αξίζει να σημειωθεί οτι ανάμεσα στα στους σύγχρονους αυτούς ήρωες-  προστάτες του Ελληνικού λαού υπήρχαν και οργανωμένες μετακινήσεις συνδεσμιτών ομάδων όπως του Άρη του ΠΑΟΚ της ΑΕΚ , του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού!
Χαρακτηριστικό ήταν το κάλεσμα του Τάκη Τσουκαλά προς όλους τους οπαδούς κάθε Ελληνικής ομάδας ώστε να παρευρεθούν στο σύνταγμα!
Γνωρίζετε όλοι οι οπαδοί την κάλυψη των προσώπων τους την έχουν στο DNA τους καθότι φοβούνται προσαγωγές και ορισμένοι απο αυτούς έχουν ήδη αρκετά βεβαρυμένο ιστορικό!
Επίσης οι οπαδοί ομάδων ζούνε για τον χουλιγκανισμό και αυτό θεωρούμε είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να τονενσωματώσουμε στα εθνικιστικά κινήματα και να οπλοποιηθεί κατάλληλα απέναντι στην καταπιεστική ανθελληνική κυβέρνηση δείχνοντας παράλληλα κλίμα ενωτικό ανάμεσα σε οπαδούς πολλών αντιπάλων ομάδων!
Αξίζετε χιλιάδες μνημόνια νεοέλληνες που τολμάτε να αποκαλείτε αυτα τα γενναία παλικάρια παρακρατικά στοιχεία….
Όταν λοιπόν θα σας βιάζουν λαθρομεντανάστες, όταν θα σας σπάνε τις μούρες αναρχικοί και θα σας πνίγουν με χημικά αναίτια τα σταλινικά ΜΑΤ μη ψάξετε να βρείτε τα παιδιά με τις κουκούλες…
Θα σας έχουν γραμμένους επειδή η ΝΕΜΕΣΙΣ είναι αμίλικτη και δε ξεχνάει ποτέ!
Σεβασμός στους ήρωες με τις κουκούλες που σας προστατεύουν από σταλινικά Ματ και αναρχικούς!2
Εδω βλέπουμε έναν παρακρατικό σύμφωνα με τα λεγόμενα δεξιούληδων να κομματιάζει την ασπίδα ενός συναδέλφου του.. Είδατε βρε όλα στημένα είναι..
Σεβασμός στους ήρωες με τις κουκούλες που σας προστατεύουν από σταλινικά Ματ και αναρχικούς!
Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε τα likes για το βίντεο της χθεσινής σύγκρουσης είναι στην κυριολεξία χιλιάδες μέσα σε μια ημέρα!
Μάλλον τελικά οι “οπαδοί παρακρατικών” είναι η πλειοψηφία του πλανήτη ε;;
Σεβασμός στους ήρωες με τις κουκούλες που σας προστατεύουν από σταλινικά Ματ και αναρχικούς!3
Σεβασμός στους ήρωες με τις κουκούλες που σας προστατεύουν από σταλινικά Ματ και αναρχικούς!Όσο για τον μαύρο νεαρό που φορώντας μια Ελληνική σημαία κοπανούσε τα ΜΑΤ και τον χαρακτήρισαν ασφαλίτη (γελάει ο κόσμος) πρόκειται για έναν φιλέλληνα πιθανώς οπαδό μιας ομάδας της Αθηνών, που συντρόφευσε τον αγαπημένο του σύνδεσμο ο οποίος και δήλωσε παρόν την ημέρα εκείνη!
Όπως μπορείτε να δείτε από τα παρακάτω πλάνα, όχι απλά προσπαθεί να δυσκολέψει τα ΜΑΤ, αλλά προσπαθεί ο ίδιος και να σπάσει ασπίδες κράνη αλλά και τα χέρια τους και μάλιστα καταφέρνει να τραβήξει βίαια κάτω μαζί του έναν ματατζή και να τον κοπανήσει στην πλάτη με βια!
Δυστυχώς έφαγε και ο ίδιος μια γερή κλομπιά στο πρόσωπο όπως θα δείτε!
Με τόσα κοτρόνια που έφευγαν βροχή ο τύπος με αυτοθυσία ήταν εκεί δίχως καν κράνος…!!!
Δείτε από το 4:40 και μετά έως το 5:29!
Εάν είστε τόσο φαντασμένοι που πιστεύετε πως ήταν εντολοδόχος της ίδιας της αστυνομίας, είστε απλά επικίνδυνα ΗΛΙΘΙΟΙ!
Αφήστε που οι συλλήψεις ατόμων δεν έγιναν στα σκαλοπάτια πράγμα που αποδεικνύει ότι δεν ήταν κάποιος φυτεμένος!
ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ!