Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2019

Διεκόπη ξαφνικά το δελτίο της ΕΡΤ – Εισβολή αναπληρωτών εκπαιδευτικών

Το μόνο πράγμα που ωθεί τον Έλληνα σε επαναστατικές πράξεις είναι ο διορισμός στο δημόσιο.
Ανησυχία προκάλεσε η αιφνίδια διακοπή του  κεντρικού δελτίου της ΕΡΤ το βράδυ του Σαββάτου. Λίγο μετά την έναρξη του δελτίου, και ενώ ο πολιτικός συντάκτης Γιάννης Φασουλάς έδινε το ρεπορτάζ για το παρασκήνιο της συνάντησης Τσίπρα-Καμμένου αύριο το πρωί, άρχισαν να ακούγονται δυνατά βρόντοι, σαν χτυπήματα στην πόρτα.

Σε λίγα δευτερόλεπτα η παρουσιάστρια του δελτίου διέκοψε τον ρεπόρτερ και είπε ότι πρέπει να προχωρήσουμε σε διαφημίσεις. Μάλιστα φανερά αιφνιδιασμένη είπε θα «σε διακόψω γιατί πρέπει να προχωρήσουμε σε έκτακτο διαφημιστικό».

Το διαφημιστικό διάλειμμα διήρκεσε πάρα πολύ και ακολουθήθηκε από προβολή προγράμματος σε επανάληψη με όλους να αναρωτιούνται τι συμβαίνει και να παίρνουν φωτιά τα τηλέφωνα.

Οι πρώτες πληροφορίες που στη συνέχεια επιβεβαιώθηκαν έκαναν λόγο για εισβολή αναπληρωτών εκπαιδευτικών στο κεντρικό στούντιο, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για το νέο σύστημα διορισμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή την ώρα βρίσκονται σε εξέλιξη διαπραγματεύσεις για το εάν θα κάνει δηλώσεις στο κανάλι εκπρόσωπος των αναπληρωτών.

https://www.in.gr/2019/01/12/greece/diekopi-ksafnika-deltio-eidiseon-eidiseon-tis-ert/