Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019

Ξεδιάντροπη Έλενα Κουντουρά !

Μπορεί ο πατέρας της να έγραψε τον ύμνο της 21ης Απριλίου, όπως είπε σήμερα ο Καμμένος, μπορεί να ήταν ο πρόεδρος της Βασιλικής Ένωσης, δηλαδή "πατρίς, θρησκεία, οικογένεια", η ....
Έλενα όμως σήμερα απέδειξε ότι έμαθε καλά το παραμύθι της ροχάλας στη μούρη των ψηφοφόρων της.

Είπε σήμερα σε ΓΕΛΟΙΑ δήλωσή της, για να δικαιολογήσει ότι μένει στο υπουργείο και φεύγει από τους ΑΝΕΛ:


Θέλω να κάνω σαφές ότι δεν διαπραγματεύομαι το δικαίωμα μου να ψηφίζω κατά συνείδηση.


Αυτή η κυβέρνηση εργάστηκε πολύ σκληρά για την οριστική έξοδο της Ελλάδας από τα Μνημόνια και το καθεστώς της λιτότητας. Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε να ανακοπεί η πορεία της χώρας προς την ανάπτυξη και την ευημερία, και να ακυρωθούν οι θυσίες του ελληνικού λαού. Ούτε να δώσουμε το δικαίωμα σε εκείνους που ευθύνονται για την καταστροφή της Ελλάδας να μεθοδεύουν σχέδια αποσταθεροποίησης της κυβέρνησης και της χώρας.



Στηρίζω ξεκάθαρα την κυβέρνηση να ολοκληρώσει το έργο της. Παραμένω συνειδητά μακριά από μικροπολιτικά παιχνίδια, και όπως κάνω σε ολόκληρη την πολιτική μου διαδρομή, έτσι και τώρα θα συνεχίσω να πορεύομαι με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και με αποκλειστικό γνώμονα το εθνικό συμφέρον».

Ωραία όλα αυτά κ.Κουντουρά, αλλά ο κόσμος σας ψήφισε ως ΑΝΕΛ ! Για τις θέσεις των ΑΝΕΛ. Για να παλέψετε για τις θέσεις των ΑΝΕΛ κι όχι του ΣΥΡΙΖΑ. Ας βάζατε υποψηφιότητα με τον ΣΥΡΙΖΑ. Η στάση σας είναι απολύτως ΕΛΕΕΙΝΗ απέναντι σε όσους σας ψήφισαν. Ξεκινήσατε ως βουλευτής ΝΔ, πήγατε στους ΑΝΕΛ και τώρα στον ΣΥΡΙΖΑ. Όπου φυσάει ο άνεμος.

Μας ίχνος τσίπας δεν έχετε; Τι θα πείτε σε κάποιον που σας τίμησε με την ψήφο του, αν σας πετύχει στο δρόμο; Ή θα αλλάξετε χώρα για να μην έχετε στο μέλλον δυσάρεστες συναντήσεις στο δρόμο;
Πώς ατιμάζετε έτσι την ψήφο που σας έδωσαν 6.700 Αθηναίοι;