Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2019

Ξεδιάντροποι ΑΝΕΛήτες

"Η Μακεδονία είναι μία και ελληνική. Ο Πρόεδρος θα παραιτηθεί", σχολίασε στο twitter, συνεργάτης (μετακλητός) του Πάνου Καμμένου. Στήριξαν τον Τσίπρα, του έδωσαν χρόνο να ....
διαπραγματευτεί την συνθηκολόγηση, να συντάξει την ταπεινωτική συμφωνία, να εξυπηρετήσει το ΝΑΤΟ και να  φέρει αναίμακτα τη "συμφωνία" στη Βουλή.

Έκαναν τα πάντα για να μείνει στην κυβέρνηση ο Τσίπρας 4 χρόνια,  ώστε να μένουν στις δουλειές τους στο δημόσιο και αυτοί, υπήρξαν η πιο πιστή συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ μέχρι να ολοκληρωθεί η ταπεινωτική συμφωνία, στήριξαν το ΣΥΡΙΖΑ πιο φανατικά κι από τον ίδιο τον Τσίπρα και τώρα ανακάλυψαν ότι ....η Μακεδονία είναι ελληνική.

Λειτούργησαν ως αμορτισέρ που απορροφά τους κραδασμούς και με τα καραγκιοζλίκια τους πήραν τα φώτα από την ίδια τη συμφωνία, ξεπλένοντας τον αρχηγό τους τον Τσίπρα και βοήθησαν τα ΜΜΕ να πετάξουν τη μπάλα στην κερκίδα.  Αν παραιτούνταν έγκαιρα και ο Τσίπρας έκανε κυβέρνηση με το Ποτάμι π.χ., θα υπήρξε γιγάντια λαϊκή αντίδραση, ενώ με τους "κοκκινογραμμίτες" ο κόσμος πίστευε ότι ο Τσίπρας δεν θα έφερνε τέτοια συμφωνία.

Αφού βεβαιώθηκαν ότι η συμφωνία περνάει, φόρεσαν τη στολή του Μακεδονομάχου και από αύριο, μεθαύριο, θα πουλάνε δεκαεξάκτινους ήλιους της Βεργίνας και σάρισες.

Ξεδιάντροποι !