Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019

Οι θέσεις Παπακώστα, Κουντουρά, Κόκκαλη για τη συμφωνία των Πρεσπών

Μέχρι να ψηφιστεί η ταπεινωτική συνθηκολόγηση με τους Σκοπιανούς, θα υπενθυμίζουμε τις θέσεις των τριών που ήταν πολλοί, ήταν ανεξάρτητοι, ήταν έλληνες, ήταν πατριώτες:



1) Katerina Papakosta@kpapakosta
...Δεν έχει λόγο να υιοθετεί ως "λύση" την κόκκινη γραμμή του Βουκουρεστίου, αλλά την απόφαση των πολιτικών αρχηγών,υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, δίχως το όνομα Μακεδονία ή τα παράγωγά του. Αυτή είναι η Εθνική θέση. Ο δε Νίμιτς είναι μέρος του προβλήματος....



2) Κουντουρά Ελενα
 Πριν λίγο καιρό η υπουργός Τουρισμού χωρίς φόβο και πάθος κοίταζε την κάμερα και έλεγε για
τη Συμφωνία των Πρεσπών:
«Εάν και εφόσον έρθει αυτή η συμφωνία στη Βουλή, οι Ανεξάρτητοι Ελληνες δεν θα τη στηρίξουμε. Για να δούμε λοιπόν τότε ποιοι θα τη στηρίξουν».



3) «Είναι νωρίς για να καταλήξουμε σε απόφαση για το Σκοπιανό», τονίζει ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Βασίλης Κόκκαλης.
Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, επανέλαβε τη θέση των ΑΝΕΛ, ότι δεν πρόκειται να γίνει αποδεκτή πρόταση για το Σκοπιανό που θα περιλαμβάνει το όνομα «Μακεδονία», ρίχνοντας το… μπαλάκι στη ΝΔ: «Η ΝΔ θέτει θέμα δεδηλωμένης. Το θέμα είναι εθνικό και όχι κομματικό. Πρέπει να τοποθετηθούν υπεύθυνα όλες οι πολιτικές δυνάμεις. Είναι κακό που το κάναμε εμείς;».
«Περιγράψαμε τη θέση μας και πλέον ο κάθε βουλευτής ας αναλάβει την ευθύνη του», κατέληξε o κ. Κόκκαλης.