Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019

Έκλεψαν 3,5 ΤΌΝΟΥΣ (!) χαλκού από την παραλία της Θεσσαλονίκης και κανείς δεν το πήρε χαμπάρι !

Φύλλα χαλκού βάρους 3,5 τόνων έκλεψαν άγνωστοι (προφανώς Ελβετοί ή Φινλανδοί:)) από τον καταρράκτη στον Κήπο του Νερού, στη Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης και ....
δεν τους είδε κανείς!

Το επόμενο βήμα θα είναι να ξυπνήσουμε ένα πρωί και να λείπει ο Λευκός Πύργος. Θα τον κλέψουν κι αυτό οι γνωστοί Ελβετοί κλέφτες, που δεν αφήνουν μέταλλο για μέταλλο ....άκλεφτο. Μετά, τα πηγαίνουν σε παράνομα χυτήρια στην πόλη TreeRiver της Ελβετίας με ελβετικά Datsun. Γι αυτό δεν μπορεί να τους πιάσει η αστυνομία. Η TreeRiver είναι άβατο για το νόμο.
(ζητούμε συγνώμη για τη ρατσιστική αποκάλυψη της εθνικότητας των δραστών)


Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ

Σχολιάζοντας την κλοπή 3,5 τόνων χαλκού από τη νέα παραλία Θεσσαλονίκης, ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης με το συνδυασμό ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η κλοπή 3,5 τόνων χαλκού από το “Πάρκο Του Νερού” στη Νέα Παραλία φέρνει για πολλοστή φορά στην επιφάνεια την συνολική εγκατάλειψη, περιφρόνηση και αδιαφορία της απερχόμενης δημοτικής αρχής απέναντι στα περιουσιακά στοιχεία της πόλης και τους δημότες της.
Η προσπάθεια μάλιστα κάποιων να μας πείσουν ότι υπεράνθρωποι δρουν τις μεταμεσονύχτιες ώρες στα κεντρικότερα σημεία της πόλης και είναι ικανοί να βανδαλίζουν στο πλέον τουριστικό σημείο της Θεσσαλονίκης ανενόχλητοι, προκαλεί το λιγότερο αγανάκτηση και οργή.

Κάνω έκκληση στη δημοτική αρχή μέχρι την αποχώρηση της να φροντίσει, τουλάχιστον, να παραδώσει την πόλη με τον Λευκό Πύργο στην θέση του. Γιατί είναι ικανοί να μας τον αρπάξουν κι αυτόν και να μην το πάρει κανείς από αυτούς είδηση…

Στο σημείο αυτό θα ήθελα να ενώσω και την προσωπική μου ανησυχία και αγωνία με την αντίστοιχη αγωνία και ανησυχία χιλιάδων θεσσαλονικέων και Μακεδόνων, σχετικά με τα όσα ακούγονται για παραχώρηση του εμβληματικότερου μνημείου της πόλης μας, του Λευκού Πύργου, στους δανειστές και να ρωτήσω: Τόσο πολύ πια θέλουν αυτή η πόλη να πέσει σε ξένα χέρια και μάλιστα σκοπιανά; Γι’ αυτό δεν παίρνουν θέση και σ’ αυτό το κρίσιμο θέμα και επικρατεί άκρα του τάφου σιωπή;

Για πολλοστή φορά στέλνω το μήνυμα στους συνδημότες μου πως τέτοια φαινόμενα εγκατάλειψης και παρακμής στην πόλη με διοίκηση Παναγιώτη Ψωμιάδη, απλά δεν θα υπάρξουν.»