Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019

Ο 19χρονος μετά την Τοπαλούδη βίασε και μια κοπέλα με ειδικές ανάγκες


Ο υπάνθρωπος αυτός έφαγε μια σφαλιάρα στις φυλακές και έπεσε αμέσως σύσσωμο το προοδευτικό τόξο να ξεράσει όλη την ....
νεοταξίτικη απάνθρωπη φρασεολογία και φυσικά βρέθηκε αμέσως η ευαίσθητη εισαγγελέας, που διέταξε με μίσος, αυστηρή έρευνα, για το πώς έγινε το ΦΟΒΕΡΟ ΚΑΙ ΤΡΟΜΕΡΟ έγκλημα να φάει μια σφαλιαρίτσα το κτήνος! 

Αυτός θα βγει από τη φυλακή σε 5 χρόνια, αλλά οι αυτοί που του έδωσαν τη σφαλιάρα, μπορεί να απαγχονιστούν με εντολή πρόθυμων δικαστών, που θέλουν να δείξουν ότι συμμορφώνονται με τους κανόνες του νέου ορθού πολιτικού λόγου. Ευτυχώς που το ανώμαλο αυτό κτήνος, που μεταχειριζόταν τις γυναίκες όπως μερικά ζώα που βιάζουν και μετά σκοτώνουν, βίαζε γυναίκες. Γιατί, αν γούσταρε αγοράκια, τώρα θα είχαν ξεχυθεί 1.000 εισαγγελείς τοποτηρητές της νέας τάξης, για να συλλάβουν όλους εμάς, που τον κακοχαρακτηρίζουμε και θα μας έπαιζε και το CNN και το BBC με τίτλους όπως "ομοφοβικό παραλήρημα στην Ελλάδα" "ακροδεξιό παραλήρημα αυτοδικίας" κι άλλες τέτοιες φασιστικές νεοταξίτικες μπούρδες.

Έχουν σαλτάρει τελείως σ΄αυτή τη χώρα οι ταγοί της. Στην προσπάθειά τους να δείξουν ότι είναι καλά και υπάκουα παιδιά στην τυρρανική ελίτ, ψάχνουν συνεχώς να φυλακίσουν "φασίστες που δεν σέβονται τα δικαιώματα παραβατικών". Με πρόσχημα τη -δικαιολογημένη- ανάγκη να έχουν μια δίκαιη δίκη, από φυσικό δικαστή, ακόμη και οι χειρότεροι εγκληματίες, κάποιοι περίεργα υπερευαίσθητοι εισαγγελείς κυνηγούν φαντάσματα και φέρονται σε αυτόν που ρίχνει μια σφαλιαρίτσα σε ένα κτήνος, πολύ πολύ σκληρότερα από ότι φέρονται στο κτήνος. 
Με πρόσχημα την καταπολέμηση των ταπεινών ενστίκτων, ικανοποιούν τη δική τους μανία εναντίον του απλού ανθρώπου, που δικαιολογημένα ευχαριστιέται τη φάπα σε αυτό το κτήνος. Ανώμαλος θα ήταν όποιος δεν την ευχαριστιόταν ! Φασίστας είναι αυτός που πρασινίζει από μίσος για τον άνθρωπο που απλώς έριξε μια φάπα σε αυτόν τον υπάνθρωπο, που βίασε κοριτσάκι με νοητική στέρηση. Φασίστας είναι ο δικαστής που αντί να ψέγει το κτήνος για το αδιανόητα απάνθρωπο έγκλημά του, ψέγει εμάς που πολύ την ευχαριστηθήκαμε τη φάπα σε αυτό το ζώο.


Η ΕΙΔΗΣΗ:

Ο 19χρονος Αλβανός κατηγορείται πως μαζί με έναν σεσημασμένο 23χρονο Ρομά οδήγησαν σε ερημική παραλία και βίασαν μία 19χρονη με νοητική στέρηση μόλις μερικά 24ωρα μετά τον εντοπισμό της σορού της άτυχης Ελένης Τοπαλούδη.

ΣΧΟΛΙΟ:

Ε, τι να κάνουμε; Ο ένας είναι Αλβανός και ο άλλος γύφτος. Γιατί πρέπει να ενοχλούνται κάποιες εισαγγελείς; Αν έγραφε η είδηση:

"Ο 19χρονος Ιταλός κατηγορείται πως μαζί με έναν σεσημασμένο 23χρονο Ελβετό οδήγησαν σε ερημική παραλία και βίασαν μία 19χρονη με νοητική στέρηση μόλις μερικά 24ωρα μετά τον εντοπισμό της σορού της άτυχης Ελένης Τοπαλούδη."

θα ρωτούσε κανείς; "μα γιατί τον λέτε Ιταλό;". Ε, Ιταλός είναι, πώς να τον πούμε; Αλβανό;

Ε, κι ο Αλβανός, Αλβανός είναι, πώς να τον πούμε ; Ιταλό;

Όποιος λοιπόν βλέπει "ρατσισμό" όταν αναφέρεται η εθνικότητα, μάλλον έχει τη μύγα και μυγιάζεται. Ο ίδιος είναι ρατσιστής εναντίον των Ελλήνων. Τόσο απλά, για να τελειώνουμε με το φασισμό του νεοποχίτικου "πολιτικώς ορθού".