Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018

FAKE NEWS ότι αποδοκίμασαν τον Τσίπρα στην ομιλία του

===Κάποια ΜΜΕ από την Αθήνα, δεν κατάλαβαν τι ακριβώς έγινε. Να το πούμε με απλά λόγια. Μέσα στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο μπήκαν ....
κάποια μέλη της "επιτροπής ανένδοτου αγώνα για τη Μακεδονία"*. Κάποιος από αυτούς σηκώθηκε κάποια στιγμή και φώναξε "Μακεδονία ξακουστή", οπότε τον γιούχαραν οι ΣΥΡΙΖΑΙοι που άκουγαν την ομιλία του Τσίπρα. Δεν αποδοκίμασαν τον Τσίπρα, αποδοκίμασαν τον πατριώτη που αποπειράθηκε να τραγουδήσει το "Μακεδονία ξακουστή", μέσα στο γήπεδο των συριζαίων.
Αμέσως μόλις τραγούδησε τον στίχο, ασφαλίτης του Τσίπρα, τον έβγαλε έξω.



===FAKE NEWS είναι επίσης ότι το Παλέ, γέμισε. ΔΕΝ γέμισε. Η προσέλευση ήταν απαγοητευτική. Με τόση προετοιμασία, τόση διαφήμιση, τόσες αφίσες, τόση κινητοποίηση, είναι παταγώδης επιτυχία να είναι μισοάδειες οι κερκίδες. Οι περισσότεροι στο Παλέ, ήρθαν από την Αθήνα. Άλλωστε κι εσείς, βλέποντας στην TV πλάνα, θα βλέπατε παντού, κομματικά στελέχη από την Αθήνα.

Epic FAIL
είναι το "τηλεφώνημα για βόμβα", που δήθεν καθυστέρησε την ομιλία. Δεν πείστηκε κανείς. Απλά, στις 7.30 υπήρχαν ελάχιστοι οπαδοί. Μαζεύτηκαν αργότερα και άρχισε η ομιλία. Τα περί βόμβας δεν τα πίστεψε κανείς.

REAL news είναι ότι ο Τσίπρας δεν ανέβηκε στη Θεσσαλονίκη για να μας πείσει για το πόσο καλή είναι η συμφωνία των Πρεσπών. Δεν αλλάζει γνώμη ο κόσμος με μια ομιλία σε 2-3 χιλιάδες κομματικά στελέχη. Ο στόχος της ομιλίας ήταν η ενίσχυση της υποψηφιότητας της Νοτοπούλου, που "δεν τραβάει". Η Νοτοπούλου θα πληρώσει τη δυσαρέσκεια του κόσμου για το "μακεδονικό" και θα δοκιμάσει πολύ πικρή έκπληξη στις δημοτικές εκλογές, γράφοντας αρνητική υποθήκη και για τις βουλευτικές εκλογές που θα ακολουθήσουν. Με δυό λόγια: στο ΣΥΡΙΖΑ βλέπουν ότι η Νοτοπούλου έχει μηδενική απήχηση, έρχεται ξεφτίλα και προσπαθούν να την ανεβάσουν.



*   Η "επιτροπή ανένδοτου αγώνα για τη Μακεδονία", είναι η μεγάλη οργάνωση, αυτή που έκανε τα συλλαλητήρια, έχεις στις τάξεις της τον Μίκη Θοεδωράκη κ.λ.π.