Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018

Κυρίες μου, δείτε πώς σας εξαπατούν οι "γαμπροί" στο facebook

Κυρίες και δεσποινίδες.
Προσοχή στους online γαμπρούς σε ιστοσελίδες γνωριμιών που γράφουν όμορφα λογάκια ,που το παίζουν καημενούληδες και δηλώνουν έτοιμοι να σας παντρευτούν και να σας αποκαταστήσουν οικονομικά.
Υπάρχουν καλοστημένες απάτες που...
αν κάποια κυρία δεν γνωρίζει τις δυνατότητες της τεχνολογίας δεν μπορεί να πάει το μυαλό της μέχρι που μπορεί να τα φτάσουν για να της αποσπάσουν χρήματα.

Απατεώνας από Τουρκία (UMUT YILDIZ) με δυνατότητα τηλεφωνικών κλήσεων από Αγγλία ... παριστάνει τον γαμπρό με το όνομα Richard Basilio χρησιμοποιώντας φωτογραφίες από το προφίλ ενός Αλβανού Βουλευτή, του Arben Ndoka καθώς και άλλες που χρησιμεύουν ως δήθεν αποδεικτικά στοιχεία.

Ο Μιλανέζος «γαμπρός» που δήθεν ζει στην Αγγλία εμφανίζεται άνετος οικονομικά που θέλει να στείλει ένα μεγάλο κουτί με δώρα και λεφτά μέσα...που το σταματάει δήθεν το τελωνείο και θέλει λεφτά για να το απελευθερώσουν , έχουν έτοιμη επιστολή από μαϊμού μεταφορική με μαϊμού ιστοσελίδα και έδρα κάπου στην Ινδονησία και με χοντροκομμένο photoshop ζητάει λεφτά από τις ρομαντικές κυρίες που αυτά καταλήγουν με Western Union στην τσέπη του. Μάλιστα ζητάει και λεφτά για την περίθαλψή του ... κι εμφανίζει φωτογραφία με το κεφάλι του Αλβανού βουλευτή σε νοσοκομείο ... όπου φαίνεται κι ένα μικρόφωνο από το κανάλι που παίρνει συνέντευξη στο πρόσωπο από το οποίο έχει κλέψει τη φωτογραφία. Με αυτά τα χοντροκομμένα λάθη ... καταλαβαίνει ο απατεώνας εάν το θύμα του έχει την εμπειρία να αντιληφθεί την απάτη ...κι αν δει ότι περνάει απαρατήρητο το photoshop ...ορμάει...με ακόμα πιο έντονο κι επιτακτικό ύφος εκτάκτου ανάγκης.
Δίνει και στοιχεία από λογαριασμό σε Τουρκική Τράπεζα
IBAN TR630011100000000079280772 .
Με όνομα DENIS JOHN TABAKIN .
Δίνει τηλέφωνα Μαλαισίας +60167307673 με όνομα δήθεν Γιατρού το Tock Mee Lee και τηλέφωνο Αγγλίας +447762441152 μιας και το παίζει Ιταλός που ζει στην Αγγλία.
Δίνει το email richardbasiljuach@gmail.com
Παρόμοιες απάτες με φωτογραφίες κλεμμένες από διάσημους και γοητευτικούς νέους και κυρίους ... γίνονται πολλές.
https://vk.com/topic-23490491_26831277?offset=260

http://forascammer.blogspot.com/2014_02_01_archive.html

http://forascammer.blogspot.com/2014/02/golpe-do-pacote.html

Η επιστολή για το δήθεν δεσμευμένο δέμα λέει περίπου τα εξής:

Προσοχή Κυρία,

Αναφορικά με την παράδοση του πακέτου σας από τον αποστολέα Richard Basilio από το Ηνωμένο Βασίλειο, επιθυμούμε να σας ενημερώσουμε ότι το πακέτο σας έχει τεθεί σε αναμονή από την τουρκική τελωνειακή υπηρεσία για λόγους που παραβιάζουν τις ναυτιλιακές πολιτικές. Καθώς τα εμπορεύματα εισήχθησαν στο σημείο διαμετακόμισης στο σημείο ελέγχου διέλευσης της Τουρκίας, η Αρχή διαπίστωσε ότι το νόμισμα συμπεριλήφθηκε στο δέμα σας.

Ως εκ τούτου, ορισμένες προμήθειες πρέπει να καταβληθούν ως καθήκον μέσω μας η οποία είναι για την άμεση εκκαθάριση του πακέτου σας.Για την κύρια φορά ανατρέξτε στο "καθεστώς" του πακέτου σας κατά τη διάρκεια της παρακολούθησης, αυτό είναι σύμφωνο με τον τρόπο λειτουργίας στον τομέα Courier για χρηματοοικονομική παράδοση. Έχουμε ήδη λάβει αριθμό παραγγελίας για αυτό το πακέτο από την Αρχή.

Πρέπει να ακολουθήσετε όλες τις οδηγίες που σας δίνουν για να διευκολύνετε την απελευθέρωση του πακέτου σας. Για να γίνει αυτό, πρέπει να καταβάλετε τις απαιτούμενες χρεώσεις που αναφέρονται παρακάτω για την άμεση απελευθέρωση του πακέτου σας. Μετά την επιβεβαίωση της πληρωμής, το πακέτο σας θα παραδοθεί στην καθορισμένη σας διεύθυνση σε μερικές ώρες από τη στιγμή που θα επιβεβαιώσουμε την πληρωμή σας.

Εκκρεμείς χρεώσεις:
Διοικητικό: € 720 Ευρώ
Διαφορά: € 720 Ευρώ
Χρέωση λεπτά: € 155
Σύνολο: € 1.595 Ευρώ

Συνολικό ποσό: € 1.595 Ευρώ.
Σε αναγνώριση αυτού του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο πληρωμής. Ελπίζω να σας έκανα ξεκάθαρη με αυτή την ειδοποίηση όπως καθοδηγείται από τη διοίκηση.


Σας ευχαριστούμε που χρησιμοποιήσατε την υπηρεσία TRANSGLOBAL EXPRESS COURIER SERVICE για να παραδώσετε τα δέματα σας, καθήκον μας είναι να σας προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες 24 ώρες σε όλο τον κόσμο.

Δικός σου.
Κ. Chris Attila
Περιφερειακός Συντονιστής της Ευρώπης
TRANSGLOBAL EXPRESS COURIER SERVICE.
Ιστοσελίδα: http://transglobale.pw
Email: trans-globalexpres@gmx.com
Email: info@transglobale.pw

Επομένως οι κυρίες και οι κύριοι που δεν έχουν άνεση με την τεχνολογία και δεν ξέρουν πως να αναζητούν φωτογραφίες και στοιχεία στο ίντερνετ ... μην επικοινωνείτε με άτομα από το εξωτερικό πιστεύοντας ότι βρήκατε τον ή την ιδανική σύντροφο.
99% πρόκειται για απάτη και αργά ή γρήγορα θα σας ζητήσει λεφτά. Κι αν έχει προλάβει να σας γοητεύσει και να σας ελέγχει συναισθηματικά ...θα σας πείσει να βάλετε τα χρήματα γιατί ξέρει ότι ΔΕΝ θα θέλετε να πιστέψετε ότι σας κορόιδευε τόσον καιρό.
Αυτόν τον εγωισμό εκμεταλλεύονται και τα κόμματα και οι θρησκείες και οι ποδοσφαιρικές ομάδες εδώ και χιλιετίες.

Προσοχή. Μακριά από ρομάντζα με αγνώστους και αλλοδαπούς και με άτομα με τα οποία δεν έχετε κοινούς γνωστούς ... γιατί εκτός από τους απατεώνες υπάρχουν ανώμαλοι, βιαστές και δολοφόνοι που ψάχνουν θύματα στις πλατφόρμες γνωριμιών.
















Τώρα, να σας πούμε ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ! ..... Δεν θα το διαδώσει καμία. Τα χρήσιμα άρθρα δεν τα διαδίδει κανείς....