Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018

Έσπασαν στο ξύλο στη φυλακή, τον 19χρονο σωματαρά δολοφόνο της φοιτήτριας (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο "χτιστός", ο "τσαμπουκάς", ο "γαμάω και δέρνω", διπλώθηκε σε μια γωνιά και έσκουζε: "δεν το έκανα εγώ, δεν το έκανα εγώ". -Πάει κι η μαγκιά, πάει κι η αυτοπεποίθηση, πάνε όλα στο σκληρό κόσμο των φυλακών. Και καλσόν θα....
φορέσει και ροζ βρακάκια και θα κάθεται στα γόνατα των σκληρών της φυλακής να τους χορεύει... Μετά, σε 5 χρόνια που θα αποφυλακιστεί, θα είναι 100 φορές χειρότερος και θα ξανασκοτώσει, αφού θα έχει μαζέψει τέτοια καταπίεση από τους ψυχικούς βιασμούς στη φυλακή. Δεν γίνεται αλλιώς, είναι νομοτέλεια. Όταν τον "σκληρό" γεμάτο αυτοπεποίθηση τον κάνουν κοριτσάκι στη φυλακή, όταν βγαίνει είναι ένα πράγμα μόνο μίσος. Την κατάσταση για τον νεαρό θα κάνει χειρότερη και η πολιτεία, η οποία θα διατάξει ΕΔΕ για να τιμωρηθούν όσοι τον έδειραν, με αποτέλεσμα να γίνει ακόμη πιο εχθρικό το κλίμα για τον 19χρονο. Τι να φοβηθούν οι ισοβίτες από την ΕΔΕ;



Σύμφωνα με την πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, υπήρξε μια διαμάχη ανάμεσα στον 19χρονο και τους συγκρατούμενούς του. Όλα ξεκίνησαν με λεκτική ένταση και κατέληξαν σε ξυλοδαρμό, χωρίς να έχει γίνει γνωστό αν ο νεαρός Αλβανός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Θύμα ξυλοδαρμού στις φυλακές του Αυλώνα όπου κρατείται έπεσε ο 19χρονος Αλβανός Αλεξ Λουτσάι, που φέρεται να δολοφόνησε την Ελένη Τοπαλούδη στη Ρόδο.

Σύμφωνα με την πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, υπήρξε μια διαμάχη ανάμεσα στον 19χρονο και τους συγκρατούμενούς του. Όλα ξεκίνησαν με λεκτική ένταση και κατέληξαν σε ξυλοδαρμό, χωρίς να έχει γίνει γνωστό αν ο νεαρός Αλβανός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Υπενθυμίζεται ότι οι κατηγορούμενοι για τη δολοφονία της άτυχης φοιτήτριας αποφασίστηκε να προφυλακιστούν την περασμένη Παρασκευή. Μάλιστα, ενώ βρίσκονταν στο δικαστικό Μέγαρο Ρόδου για την κατ’ αναπαράσταση απολογία τους είχαν συγκεντρωθεί εξοργισμένοι πολίτες απέξω και τους αποδοκίμαζαν, με την αστυνομία να αποφασίζει εν τέλει, μετά και την απόφαση για την προφυλάκισή τους, να τους φυγαδεύσει για να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Ο 19χρονος Αλβανός μεταφέρθηκε στις φυλακές Αυλώνα (όπου σημειώθηκε το συμβάν), ενώ ο 21χρονος Ροδίτης στις φυλακές Γρεβενών.

Να σημειωθεί ότι ουσιαστικά ο ένας κατηγορούμενος ρίχνει το βάρος της δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη στον άλλον. Το σίγουρο είναι ότι στην άρνηση της κοπέλας στις σεξουαλικές τους επιθυμίες εκείνοι την χτύπησαν άγρια και ενώ ήταν ακόμη ζωντανή την πέταξαν από τα βράχια στη θάλασσα.

https://www.eleftherostypos.gr/ellada/334893-%CE%ACgrios-xylodarmos-sti-fylaki-toy-19xronoy-feromenoy-drasti-gia-to-egklima-sti-rodo/