Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018

Εκατοντάδες αιτήσεις για την αναγνώριση Μακεδονικών Συλλόγων της ...μακεδονικής μειονότητας

Το ΕΓΚΛΗΜΑ του Αλέξιου Τσίπρα του Παύλου και της Αρίστης θα γίνεται κάθε μέρα και πιο ορατό. Ήδη, οι Σλαβικής συνείδησης αγαπημένοι μας "μειονοτικοί"  στη Φλώρινα, την Πέλλα, αλλά και τη Θεσσαλονίκη, συγκεντρώνονται και φτιάχνουν καταστατικά σωματείων με σκοπό τη "διδασκαλία της μακεδονικής γλώσσας". Μακεδονική γλώσσα βεβαίως....
δεν υπάρχει στη λογική, στην ιστορία, στην πραγματικότητα, υπάρχει όμως στους σχεδιασμούς του ΝΑΤΟ για την περιοχή και ο πιστός σκυλάκος Τσίπρας, δέχθηκε ότι υπάρχει Μακεδονική γλώσσα και είναι αυτή:  Ципра, си ги дал сите на лажните Македонци.

Φυσικά ΔΕΝ θα υπάρξει ενδιαφέρον πολλών να μάθουν τα "εντόπικα", που ο Αλέξιος Τσίπρας του Παύλου και της Αρίστης, βάφτισε "μακεδονική γλώσσα", αλλά ο στόχος τους δεν είναι να βγάλουν λεφτά. Θα χρηματοδοτούν (μαζί με τον Σόρος), σχολές, φροντιστήρια κ.λ.π. ακόμη και χωρίς μαθητές, για την ταμπέλα μόνο. Για να εντυπωθεί με το "πες πες πες" και "δες δες δες" ότι "μακεδονικό" είναι κάτι το σλάβικο.

και μόνο που ακούμε όλη μέρα στα κανάλια για "προκλητικά" και "αλυτρωτικά" και "μακεδονική γλώσσα", που προωθούν οι Σκοπιανοί, συνηθίζουμε και ασυνείδητα ταυτίζουμε τις έννοιες τις σχετικές με τη Μακεδονία με τους Σκοπιανούς κι όχι με μας  Εθιζόμαστε καθημερινά στη σύνδεση Σκοπιανών - Μακεδόνων.

Ο Αλέξιος Τσίπρας του Παύλου και της Αρίστης αναγνώρισε ότι το Σερβοβουλγαρικό ιδίωμα είναι "μακεδονική γλώσσα". Επομένως, αφού αναγνώρισε ότι υπάρχει και μακεδονικό έθνος, αυτό που κατάγεται από τον Κρστε Μισίρκοφ κι όχι αυτό που κατάγεται από τον Αριστοτέλη τον Σταγειρίτη, ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΔΕΜΕΝΑ και θα δούμε φροντιστήρια "μακεδονικής γλώσσας", συλλόγους για τη διάδοση της "μακεδονικής γλώσσας" και της κληρονομιάς του "μακεδονικού έθνους" κ.λ.π. Όπου "μακεδονικό" θα εννοείται το Σκοπιανό. 

Θα παγιωθεί δηλαδή σιγά σιγά ότι κληρονόμοι της μακεδονικής γλώσσας (που δεν υπάρχει!) είναι οι απόγονοι του Κρστε Μισίρκοφ, του Ντάμε Γκρούεφ, του Ντίμκο Πιπέρκατα και όχι του Αριστοτέλη και θα παγιωθεί ακόμη και στο εσωτερικό της Ελλάδας, σιγά σιγά, στο άκουσμα της λέξης "μακεδονικό" μέσα στην Ελλάδα, ακόμη και οι Θεσσαλονικείς να αναρωτιούνται αν πρόκειται για ελληνικό ή σκοπιανό. Μετά την πάροδο λίγων ετών, θα σταματήσουν να αναρωτιούνται: όπου ακούν "μακεδονικό" θα καταλαβαίνουν ότι πρόκειται για αυτό που σήμερα λέμε "Σκοπιανό".

Κι έτσι σιγά σιγά θα συγχωνευθούν έννοιες και πολιτισμοί σε έναν ενιαίο "μακεδονικό" Σλάβικης όμως προέλευσης. "Μακεδονικό" και "ελληνικό" θα αποτελούν κάτι "διαφορετικό". Δεν θα ταυτίζονται. Θα κάνουν δηλαδή οι του Βινοζίτο "γιορτή μακεδονικού τσίπουρου" και η γλώσσα των φυλλαδίων θα είναι η "μακεδονική" που δώρισε ο Αλέξιος Τσίπρας του Παύλου και της Αρίστης, στους απόγονους του Τσάρου Σαμουήλ.

Ο Τσίπρας και οι Συριζαίοι, τα ξέρουν πολύ καλά, τα καταλαβαίνουν πάρα πολύ καλά, ξέρουν ότι οι Σκοπιανοί και τα 5.000 αδέρφια τους στην Ελλάδα, δεν κρατιούνται να κατοχυρώσουν ως "μακεδονικό" οτιδήποτε δικό τους και να διαγράψουν από την ιστορική μνήμη, ότι κάποτε, οτιδήποτε περιγραφόταν με τη λέξη "μακεδονικό" σήμαινε Ελλάδα. Για αυτό και δεν ενοχλούνται από τις δηλώσεις Ζάεφ ή άλλων και δεν τις σχολιάζουν καν ! Δεκάρα τσακιστή δεν δίνουν, θα μπορούσαν να υπογράψουν νόμο, που να προβλέπει φυλάκιση 10 ετών σε όποιον Έλληνα αποκαλεί "Σκοπιανό" τον ...."μακεδόνα" γείτονα. Οι άνθρωποι μισούν οτιδήποτε θυμίζει Ελλάδα και είναι ευτυχείς να ξεθεμελιώνουν την ελληνικότητα από παντού. Από τη λαχτάρα τους να πουλήσουν εκδούλευση στην παγκοσμοκρατορία, έγιναν οι φανατικότεροι γενίτσαροι των ελληνομηδενιστών. Οι Έλληνες αριστεροί είναι οι φανατικότεροι εθνικιστές του κόσμου, υπέρ όλων των εθνών, πλην του ελληνικού φυσικά. Θα ήθελαν πολύ να δώσουν και τη ζωή τους σε έναν Αλβανό εθνικιστή, αλλά ακόμη περισσότερο να πάρουν τη ζωή ενός Έλληνα εθνικιστή. Οι αριστεροί αγαπούν μόνο όσους μισούν τους Έλληνες και μισούν όσους αγαπούν τους Έλληνες. Τι να τους πειράξει λοιπόν ο "αλυτρωτισμός του Ζάεφ";;;; Αντιθέτως, τους ενθουσιάζει !

Μην ακούω λοιπόν ηλίθιες δημοσιογραφικές ερωτήσεις σε συριζαίους "τι λέτε για τις πρόσφατες αλυτρωτικές δηλώσεις Ζάεφ για Μακεδονία του Αιγαίου" κ.λ.π. ! Τέτοιες δηλώσεις προκαλούν στύση σε κάθε συνεπή συριζαίο. Οι άνθρωποι την καταβρίσκουν με τέτοια !

Τόσο απλά είναι τα πράγματα.

Β.Π.