Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2018

Άγρια δολοφονία μητέρας γνωστού μοντέλου, στο Ηράκλειο, από δολοφόνο αστυνομικού

Άγρια δολοφονημένη με περισσότερες από πενήντα μαχαιριές, εκ των οποίων οι περισσότερες στην κοιλιακή χώρα, εντοπίστηκε το πρωί μία 53χρονη σε περιοχή του Ηρακλείου. Σύμφωνα με καλά
ενημερωμένες πηγές ήταν μητέρα της ....
Κωνσταντίνας Παγανή, που πέρυσι αναδείχθηκε Μις Υφήλιος σε διεθνή διαγωνισμό ομορφιάς.

Τον δράστη -ο οποίος είναι ήδη στα χέρια των αρχών- φιλοξενούσε η τραγική κόρη του θύματος και λίγη ώρα νωρίτερα τον είχε ενημερώσει να φύγει από το σπίτι. Ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο δράστης είναι αδελφός του πρώην συζύγου της 53χρονης και φέρεται από τις αρχές να εμπλέκεται σε συμμορία με άγριο ποινικό παρελθόν.

Ένα άγριο έγκλημα συγκλονίζει την κοινωνία του Ηρακλείου το οποίο εκτυλίχθηκε νωρίς το πρωί, στην περιοχή των Δειλινών.

Δράστης ένας 60χρονος άντρας ο οποίος επιτέθηκε και έπληξε σχεδόν 50 φορές με μαχαίρι την 53χρονη νύφη του, γιατί την θεωρούσε υπεύθυνη που η ανιψιά του τον έδιωξε από το σπίτι της.

Ο δράστης που ζούσε μοναχικά, ήταν άνεργος και δεν είχε αποκτήσει οικογένεια, είχε απασχολήσει από την νεαρή του ηλικία κιόλας τις Αρχές έως και σήμερα, για ναρκωτικά, κλοπές και βιαιοπραγίες.

Ο αδερφός του ήταν παντρεμένος και χωρισμένος με το θύμα και καθώς δεν είχε που να

μείνει η κόρη του αδερφού του και ανιψιά του, τον λυπήθηκε και τον φιλοξενούσε στο σπίτι της.
Εκείνος όμως άρχισε να έχει περίεργη συμπεριφορά μέσα στο σπίτι της, να πίνει και να μεθάει συχνά, ακόμα και να κάνει χρήση χασίς και καθώς η κόρη του θύματος δεν ήθελε να έχει τέτοιου είδους συμπεριφορές μέσα στο σπίτι της με δύο ανήλικα παιδιά που είχε, αποφάσισε να του ζητήσει να φύγει από το σπίτι της, μάλιστα του έδωσε κάποια χρήματα για να περάσει κάποιες ημέρες, ακόμα και το μηχανάκι της, για να μπορεί να μετακινείται.

Εκείνος της είπε πως δεν είχε πρόβλημα μαζί της και της τόνισε ότι θεωρεί υπεύθυνη για αυτή της την απόφαση την μητέρα της και πως εκείνη της έβαζε δήθεν λόγια. Παρότι η κοπέλα του τόνισε ότι ήταν καθαρά δική της απόφαση εκείνος δεν πείστηκε.

Χθες το βράδυ πέρασε από την καφετέρια ιδιοκτησίας της ανιψιάς του, δεν βρήκε εκεί την μητέρα της παρά μόνο εκείνη και αποχώρησε. Σήμερα και λίγο πριν τις 8 το πρωί επέστρεψε και μάλιστα αποφασισμένος για το κακό αφού είχε πάρει μαζί του ένα μαχαίρι.

Πέτυχε την άτυχη 53χρονη στο μαγαζί, την ώρα που σήκωνε τα ρολά και μόλις μπήκε μέσα, την ακολούθησε και διαπληκτίστηκε μαζί της. Όπως κατέγραψε το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας του καταστήματος την σκηνή, ο μεταξύ τους διάλογος ήταν εξαιρετικά σύντομος.

Ο δράστης τράβηξε ένα μαχαίρι και άρχισε να πλήττει με μανία το άτυχο θύμα σχεδόν 50 φορές, σωριάζοντάς της αιμόφυρτη στο δάπεδο όπου και άφησε την τελευταία της πνοή.

Αμέσως μετά, ο 60χρονος επιβιβάστηκε στο μηχανάκι της ανιψιάς του και κόρης του θύματος και διέφυγε προς το πατρικό του σπίτι όπου πρόλαβε να αλλάξει μόνο το ματωμένο του παντελόνι.

Οι αστυνομικοί τον εντόπισαν αμέσως και τον συνέλαβαν και μαζί κατέσχεσαν τα ματωμένα του ρούχα και το όργανο της δολοφονίας που δεν έχει προλάβει να ξεφορτωθεί. Ο δράστης έχει οδηγηθεί στην Ασφάλεια Ηρακλείου όπου ανακρίνεται και μόλις σχηματισθεί η σε βάρος του δικογραφία θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Είχε δολοφονήσει και αστυνομικό

Ακόμα και δολοφονία αστυνομικών συμπεριλαμβάνεται στον ογκώδη φάκελο τού άνδρα, που νωρίς το πρωί σκότωσε με δεκάδες μαχαιριές την πρώην σύζυγο τού ξαδέρφου του και μητέρα γνωστού
μοντέλου.

Τον Ιούνιο του 1989 συμμετείχε στην απόδραση από τις Φυλακές Νεαπόλεως, μία απόδραση που είχε ονομασθεί τότε "Απόδραση τής Ασπιρίνης", αφού ξεκίνησε όταν ένας από τους δραπέτες, Ελληνας, πριν τον νυχτερινό εγκλεισμό, έφυγε από το προαύλιο και πήγε στο γραφείο των φρουρών προφασιζόμενος ότι θέλει ασπιρίνη.

Κατά την απόδραση δύο αστυνομικοί, ο Σαράντος Σακκάς 42 (καταγόταν από την Αθήνα) και ο Νίκος Κοκολάκης 35 χρονών (από τα Πραιτώρια) έπεσαν νεκροί μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα από τα πυρά των δραπετών οι οποίοι τους απέσπασαν τα όπλα τους.