Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018

Με συνταγή από τα καλά χρόνια της "παράγκας" η νίκη παρωδία του Ολυμπιακού

Ενας επόπτης - “εγκληματίας” κατά του ποδοσφαίρου ξεφτύλισε την Ελληνική διαιτησία για χάρη του ψευτοπρωταθλητή άλλων εποχών και ....
αλλοίωσε το αποτέλεσμα στη Νέα Σμύρνη χαρίζοντας τρεις πόντους στο ερείπιο του λιμανιού. Ο επόπτης αλλοίωσε το ματς και πλαστογράφησε την βαθμολογία του πρωταθλήματος σώζοντας τον Ολυμπιακό από την πρώτη του ήττα και αλλάζοντας παντελώς το αποτέλσμα του αγώνα από 1-0 σε 0-1. Μια πραγματική ντροπή για την Ελληνική διαιτησία και ξεφτίλα για την ΚΕΔ την επόμενη ενός ντέρμπι που νικητής και ηττημένος παραδέχτηκαν τον Φινλανδό διαιτητή και του έδωσαν συγχαρητήρια. Σπίτι του γρήγορα και βλέπουμε.
Αξίζει να σημειωθεί πως τη νίκη χάρηκαν με την ψυχή τους και πανηγύρισαν με το σύνθημα “ετσι γ… ο Πειραιάς” οι οπαδοί του Ολυμπιακού αφού προφανώς τους είχαν λήψει αυτές οι νίκες.

Ο Πανιώνιος μπήκε πολύ... νωθρά στο ματς. Αλλά ευτυχώς δεν το πλήρωσε αφού ούτε του σουτ τουΠοτένσε στο 12' απείλησε αλλά ούτε αυτό του Γκερέρο τρία λεπτά μετά. Η κεφαλιά του Φετφατζίδη στο 17' δεν βρήκε καν εστία.
Μετά το 25' ο Πανιώνιος προσπάθησε να ανέβει. Είχε την πρώτη ευκαιρία στο 34' με τον Ντουρμισάι ενώ με τον Μασούρα στο 38' απείλησε δις.
Το α' μέρος έφυγε χωρίς κάτι αξιοσημείωτο.
Στην επανάληψη, ο Πανιώνιος είχε τα ηνία στο ματς. Στο 51' ο Ντομίνγκες βρήκε πολύ όμορφα τον Κεϊτά αλλά κόπηκε πριν σουτάρει.
Οι αλλαγές του Μαρτίνς δεν βοήθησαν τον ΟΣΦΠ και ο Κόρμπος είχε φοβερή ευκαιρία σε τετ α τετ που έσωσε ο Μασούρας. . Αλλά οι ερυθρόλευκοι είχαν τον βοηθό... Σπυρόπουλο ο οποίος ακύρωσε ΚΑΘΑΡΟ γκολ του Μασούρα στο 63' για οφσάιντ. Σαν να μην έφτανε αυτό στην ίδια φάση απέβαλαν και τον προπονητή του Πανιωνίου Αριγκό επειδή διαμαρτυρήθηκε για την σφαγή.
Παρά το σοκ της σφαγής και την αποβολή του προπονητή ο Πανιώνιοςσυνέχισε να ελέγχει το ματς. Κρατούσε την μπάλα και ήταν πιο ουσιαστικός από τον ελάχιστο ΟΣΦΠ.
Και μάλιστα απείλησε και στο 84' και στο 89 με τον Σπιριντόνοβιτς που έκανε πλάκα με την αργή άμυνα του Ολυμπιακού και θα μπορούσε άνετα να πάρει τη νίκη.

Κι γοα δέυτερη συνεχόμενη Κυριακή αυτή την φορά όμως με συνταγή από τα χρόνια της παράγκας και όι απλά από τύχη όπως με την Τρίπολη ο Ολυμπιακός βρήκε το γκολ στη μοναδική φάση που έφτιαξε για να πάρει και τρεις βαθμούς δώρο του επόπτη που εννοείται ότι αύριο πάει σπίτι του. Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, η άμυνα του Πανιωνίου αδράνησε, ο Φετφατζίδης μπήκε από τα δεξιά, σέντραρε και ο Χασάν μόνος του στη καρδιά της περιοχής με κεφαλιά έκανε το 0-1. Ένα σουτ του Κόρμπου από καλή θέση στα… περιστερια ήταν η τελευταία φάση του αγώνα στο 93' δίχως επιθυμητό αποτέλεσμα για τους γηπεδούχους.

Πηγή: http://www.aek365.com/a-613964/xarisan-trei-pontou-sto-ereipio-tou-limaniou.htm
(ναι φίλοι Ολυμπιακοί, οι ΑΕΚτσήδες τα λένε αυτά)


Κυριακή, 2 Σεπτεμβρίου 2018


ΟΡΓΗ στον ΠΑΟΚ για το γελοίο οφσάιντ που έδωσε ο Καμπούρης


Σίγουρα πρόκειται για το πιό ανόητο οφσάιντ που δόθηκε ποτέ, αφού δεν πρόκειται για μια δύσκολη ή αμφισβητούμενη φάση. Τον επιθετικό του ΠΑΟΚ (Ακπόμ) κάλυπταν....
2 παίκτες του Πανιώνιου και μάλιστα κατά ....4 (ναι, ΤΕΣΣΕΡΑ!) μέτρα !!! Και επόπτης με μυωπία 9 βαθμών, θα έβλεπε τους δυό αμυντικούς του Πανιώνιου. Παρ΄όλα αυτά ο Καμπούρης είδε οφσάιντ !

Ο ίδιος, λίγο νωρίτερα, είδε οφσάιντ του  Πρίγιοβιτς, που δεν ήταν. Εκεί τουλάχιστον, Πρίγιοβιτς και αμυντικός ήταν κοντά και θα μπορούσε κανείς, καλοπροαίρετα, να μιλήσει για ανθρώπινο λάθος. Όμως η φάση με τον Ακπόμ, ήταν από τις πιο προκλητικές όλων των εποχών και ο Καμπούρης πρέπει να αφήσει τη σφυρίχτρα και να μην ξαναπατήσει σε γήπεδο ποδοσφαίρου.