Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2018

Νικολόπουλος: "Έρχεται στα λόγια μου ο Άδωνις"

Νίκος Νικολόπουλος: Δυσκολεύεται, αλλά έρχεται στα λόγια μου ο Άδωνις
για τα...
ανεξόφλητα δάνεια της ΝΔ!

Με αφορμή ραδιοφωνική παρέμβαση του Άδωνι Γεωργιάδη, στην οποία δεν υπήρξε δυνατότητα απάντησης, ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος και ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος, προέβη στην εξής μακροσκελή δήλωση, που αφορά τα ανεξόφλητα τραπεζικά δάνεια της ΝΔ:

Είπε ο Αδ. Γεωργιάδης σήμερα στο Ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά» ότι «είναι τραγική ειρωνεία να με μέμφονται οι Νικολόπουλος και Καμμένος για την διαγραφή των κομματικών δανείων, αφού αυτοί ήσαν τότε βουλευτές της ΝΔ».
Την ακριβώς προηγούμενη έγραφε στο Twitter: «Για κάτσε ρε, διότι θα μας τρελάνεις. Εσύ όταν έπαιρνε τα δάνεια η ΝΔ σε άλλο κόμμα ήσουν; Γιατί εγώ σαν να σε θυμάμαι βουλευτή της ΝΔ. Πλάκα μας κάνετε;»

Απάντησα αμέσως και στις δύο προκλήσεις:

Έγραψα χθες και σήμερα στο Twitter: «Ενημερώθηκα ότι τώρα ανέφερες το όνομά μου στα parapolitika 90,1 για τα δάνεια των κομμάτων. Ζήτησα από τον σταθμό να μου δώσει το δικαίωμα να απαντήσω. Περιμένω…». Και: «Λυπάμαι, δεν μου έδωσε το λόγο ο δημοσιογράφος...» Απαντώ: Ποτέ δεν ενημερώνονταν οι Βουλευτές για το ποια δάνεια ή ποιες χορηγίες έπαιρνε το κόμμα. Το θέμα πήγε στην βουλή, στην εξεταστική και στον Εισαγγελέα από τον Αυγενάκη (Γ.Γ. Ν.Δ.).Το ζήτημα είναι: Να εξοφληθούν και να μην διαγραφούν & να ερευνηθεί με ποιους τρόπους ,χωρίς εγγυήσεις και πολλαπλές εκχωρήσεις, πήραν 200εκ.€.

Δεν χρειάζεται να ξανασυστηθούμε… Όλοι ξέρουν ποιος είναι ο σπιτονοικοκύρης και ποιος ο μουσαφίρης…

Δυστυχώς τον κ. Γεωργιάδη, όσο και να θέλει είναι αδύνατον και θα παραμείνει αδύνατον εσαεί, να κρίνει και να συγκρίνει τις διαδρομές μας. Την δράση και την προσφορά του καθενός μας στο χώρο της κοινωνικής και πατριωτικής κεντροδεξιάς. Γεννηθήκαμε και ανδρωθήκαμε στην παράταξή μας.
Είναι γνωστόν ότι ο κ. Γεωργιάδης εκπροσωπεί την ακραία πτέρυγα. Αυτή, ήταν σταθερή και η δημοσίως εκπεφρασμένη θέση του πρώην Πρωθυπουργού και Προέδρου της ΝΔ Κ. Καραμανλή.

Ας μην βγάζει γλώσσα λοιπόν.

Όλοι ξέρουμε ποιος είναι ο Νικολόπουλος και ποιος είναι ο Γεωργιάδης.

Και όλα τα στελέχη αυτή της παράταξης ξέρουν, πόσους και ποιους αγώνες έχει δώσει ο καθένας για τις ιδέες του και για τους αδύναμους πολίτες, αλλά και ποιος συνεχίζει να τους δίνει όρθιος στην πρώτη γραμμή, πιστός στις αρχές και αξίες του Καραμανλισμού.

Ήθελα, πάντως, να επαναλάβω σε όλους και όχι μόνον στους ακροατές του Ραδιοφωνικού Σταθμού που δεν μου έδωσε βήμα, ότι στην Εξεταστική της Βουλής και εν συνεχεία στη Δικαιοσύνη το θέμα έφερε ο κ. Αυγενάκης- όντας βουλευτής και εκπρόσωπος τότε του κόμματος της κ. Ντόρας Μπακογιάννη. Οι ερωτήσεις του- επαναλαμβάνω- έγιναν και αποτέλεσαν τη βάση για να ασχοληθούν η Δικαιοσύνη και η εξεταστική επιτροπή της Βουλής για τα θαλασσοδάνεια της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.

Μάλιστα, έχει προταθεί για να καταθέσει την υπόθεση ως βασικός μάρτυρας ενώπιον των οικονομικών Εισαγγελέων….
Ας αφήσει, λοιπόν, ο κ. Γεωργιάδης όσους σηκώνουμε με περηφάνια ψηλά τα λάβαρα της Πατρίδας, της Θρησκείας, της Οικογένειας, όλους εμάς της Χριστιανικής κοινωνικής δεξιάς, που σε πολύ σκληρά χρόνια, αλλά και τώρα στα δύσκολα, πορευόμαστε με την σημαία και τον Σταυρό, τα πείσματα και τα όνειρά μας.

Επανέρχομαι στην ταμπακιέρα:

Δεν μπορώ να δεχθώ ότι κάτι που δεν κάνει καλό στην αξιοπιστία της ΝΔ, λέγεται από τον Άδωνι Γεωργιάδη με την έγκριση ή την ανοχή του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Πριν τρία χρόνια- συγκεκριμένα στις 6 Νοεμβρίου 2015- είχε πει σε εκπομπή του Nwesit ο κ. Γεωργιάδης: «Πρέπει να ξεκινήσει μια διαδικασία διαγραφής του χρέους της ΝΔ, υπό αυστηρό οικονομικό έλεγχο…».

Σήμερα στα «Παραπολιτικά» η ανακυβίστησή του είναι οφθαλμοφανής! Είπε:

«Εξήγησα ότι δεν αιτούμαι διαγραφή του χρέους, εγώ να δεχτώ την κριτική των πολιτών αλλά δεν μπορώ να δεχτώ την υποκρισία. Γίνεται να το λέει ο ΣΥΡΙΖΑ που διέγραψε χρέη εκατομμυρίων το 1999; Δεν μπορούν να κάνουν σόου για τα χρέη της ΝΔ ο Πάνος Καμμένος και Νίκος Νικολόπουλος που ήταν βουλευτές του κόμματος όταν δημιουργήθηκαν τα χρέη».
Διαπιστώνουμε ότι σήμερα έχει αλλάξει άποψη ο κ. Γεωργιάδης, υπό το βάρος της γενικής κατακραυγής. Σήμερα τάσσεται κατά της διαγραφής το χρέους. Οβιδιακή η μεταβολή του, αλλά πάλι καλά που ήλθε στα λόγια μας. Ποιος ξέρει; Μπορεί και να συμφωνήσουμε στο τέλος…

Εν τέλει, η ουσία είναι μία κ. Γεωργιάδη:

Τα δάνεια της ΝΔ είναι σε ρύθμιση; Για ποια συγκεκριμένα ποσά και με ποιους όρους;

Εάν έγινε η ρύθμιση, ποιες είναι οι ετήσιες δόσεις και για πόσο χρονικό διάστημα έχει συμφωνηθεί να καταβάλονται; Αληθεύει ότι το 2016 το υπόλοιπο του δανείου της ΝΔ ήταν 225 εκ. ευρώ και το 2017 αυξήθηκε σε 250 εκ.; Αν αληθεύει, δεν αξίζει να συζητάμε, διότι ακόμη και τώρα, παρά το ντόρο και την απαίτηση της κοινωνίας να εξοφληθούν τα δανεικά κι αγύριστα, ο κ. Γεωργιάδης έχει το θράσος να μας εγκαλεί και να ζητάει και ρέστα!

Οι απαντήσεις ελπίζουμε να αποτελέσουν ένα αποφασιστικό βήμα αποκατάστασης επιτέλους, έστω σε ένα βαθμό, της τιμής και της αξιοπιστίας του πολιτικού συστήματος και των κομμάτων, δηλαδή της ίδιας της δημοκρατίας.

Πριν τριάντα χρόνια ο Ε. Αβέρωφ παρέλαβε ένα κόμμα με πλεόνασμα και το παρέδωσε με 7.000.000 δρχ έλλειμμα. Τι λέτε ότι έκανε ο Αβέρωφ, αυτός ο ευπατρίδης πολιτικός;
Προέβη σε πώληση ιδιωτικού του ακινήτου και κάλυψε όλο το έλλειμμα του κόμματος.

Σας λέει κάτι αυτό;

Αν λέει, τότε θα πρέπει να αναστοχαστούμε και να μην επιτρέψουμε σε κανέναν και φυσικά ούτε στον Αντιπρόεδρο της ΝΔ, να θέλει να πληρώσουν τα δάνειά της οι φτωχοποιημένοι Έλληνες φορολογούμενοι.

Σχετική δήλωση on camera: Να τι θα έλεγα αν μου έδιναν τον λόγο: Ας συμφωνήσουμε κ. Γεωργιάδη, τα δάνεια της ΝΔ πρέπει να πληρωθούν, όχι να διαγραφούν. https://youtu.be/CTtP92rjGsQ

Σχετικά links : ΠΗΡΕ Η ΝΔ ΝΕΑ ΔΑΝΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ATTICA BANK ΤΟ 2017;;; https://youtu.be/WoCJExyia6M

ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ ΣΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ !!! ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΔΕΚΑΡΑ ΤΣΑΚΙΣΤΗ Η ΝΔ ΓΙΑ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ ΤΗΣ !!! https://www.kinima-ypervasi.gr/2018/06/blog-post_70.html#more