Παρασκευή 3 Αυγούστου 2018

Μας πσεκάζουν! Στέλεχος των ΑΝΕΛ αναρωτιέται αν οι πυραγιές οφείλονται σε ...ενεργειακά όπλα !

Στο facebook, ο καθένας μπορεί να γράψει την ανοησία του και τη συνωμοσιολογία του και αυτό είναι συχνό φαινόμενο. Όποια τερατολογία μπορεί να βάλει ο νους του ανθρώπου, βρίσκεται στο facebook, συνήθως από....
πονηρούς, που φυσικά ΔΕΝ πιστεύουν τις ανοησίες που γράφουν, αλλά ξέρουν ότι η μάζα των ηλιθίων, θα τσιμπήσει και θα κάνει την πολυπόθητη "ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ", που φέρνει κι άλλα κλικς και την ικανοποίηση της ματαιοδοξίας.

Έτσι, την τελευταία βδομάδα, όλοι θα είδατε σε κάποιον "τοίχο" κάποιο άρθρο, που να αποδίδει τις πρόσφατες πυρκαγιές στο Μάτι Αττικής, σε "Κατευθυνόμενα ενεργειακά όπλα" αμερικανικής προέλευσης. "Το ΝΑΤΟ μας έκαψε ρίχοντας ακτίνες laser" , έγραφε κάποιος πονηρός για να τσιμπήσουν τα γίδια, βάζοντας δίπλα και φωτογραφίες των "υπερόπλων".

Και καλά να μείνει στο facebook η βλακώδης συνωμοσιολογία. Να την αναπαράγει όμως και ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΥΔΑΠ ΠΑΓΙΩΝ και στέλεχος των ΑΝΕΛ και υποψήφιος ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Γιώργος Μαϊστράλης, πάει πολύ!
Τι ψηφίζετε γαμώτο !!!!!!!!!!!!!!!!!!



Προεκτείνοντας μάλιστα τις απορίες του ο κ. Μαιστράλης, παραθέτει την εμπειρία του σε θέαση σχετικών βίντεο, και αναρωτιέται πώς είναι δυνατόν μια φωτιά να έχει τουμπάρει αυτοκίνητα, να έχει λιώσει το αλουμίνιο χωρίς όμως να έχει αλλάξει η άσφαλτος;


Ο κ. Μαιστράλης εκτός από την ευαίσθητη θέση του Αντιπροέδρου της εταιρίας που διαχειρίζεται τον πλούτο της ΕΥΔΑΠ, είναι και στέλεχος των ΑΝΕΛ αφού κατέβηκε ως υποψήφιος Βουλευτής τους στην Χίο.