Τετάρτη 1 Αυγούστου 2018

Η (δύσκολη) ώρα του ΠΑΟΚ έφτασε

ΠΑΟΚ κάνε μας την έκπληξη! Μην αποκλειστείς νωρίς-νωρίς ως συνήθως! Να τελειώσει η κατάρα των πρόωρων αποκλεισμών!
Την πρόκριση στην επόμενη φάση του .....
Τσάμπιονς Λιγκ θέλει να διεκδικήσει απόψε το βράδυ ο ΠΑΟΚ (21:00, Epsilon TV) κόντρα στην Βασιλεία. Ποιες οι σκέψεις ενδεκάδες του Λουτσέσκου.

μεγάλη στιγμή για τον Δικέφαλο έφτασε! Μετά το 2-1 της Τούμπας, ο ΠΑΟΚ καλείται απόψε το βράδυ να πάρει την πρόκριση επί της Βασιλείας, προκειμένου να βρεθεί στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι «ασπρόμαυροι» ολοκλήρωσαν χθες το απόγευμα την προετοιμασία τους, όπου θέση βασικού διεκδικεί στην ενδεκάδα ο Ελ Καντουρί, που είναι το φαβορί για να καλύψει το ένα άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής του Δικεφάλου.

Από εκεί και πέρα, για την άλλη θέση είναι φαβορί ο Δημήτρης Λημνιός, καθώς ο Λουτσέσκου ποντάρει στην καλύτερη τακτική λειτουργία του νεαρού ποδοσφαιριστή.

Χωρίς ωστόσο να είναι δεδομένο, ο Ζαμπά φαίνεται πως θα μείνει στον πάγκο, ενώ για τις υπόλοιπες θέσεις αναμένεται να εμπιστευτεί τους παίκτες που χρησιμοποίησε στην Τούμπα.

Ο Πασχαλάκης θα είναι στο τέρμα, οι Μάτος, Βιεϊρίνια, Βαρέλα και Κρέσπο στην άμυνα, Κάνιας και Μαουρίσιο θα συνθέτουν εκ νέου το δίδυμο στα χαφ, με τον Πέλκα να έχει ελεύθερο ρόλο πίσω από τον Πρίγιοβιτς.

Από την άλλη πλευρά, θέση στο αρχικό σχήμα της Βασιλείας διεκδικούν οι Εντέρ Μπαλάντα στη θέση του Κουμάρτ και ο Στόκερ στη θέση του Οκαφόρ.

Στο μυαλό του Ελβετού τεχνικού, η Βασιλεία προορίζεται να ξεκινήσει το παιχνίδι με σύστημα 4-4-2, έχοντας κάτω από τα δοκάρια τον Γιόνας Όμλιν και τετράδα στην άμυνα από δεξιά προς αριστερά τους: Βιντμέρ, Σούκι, Μπαλάντα, Ριβέρος.

Στον χώρο του κέντρου, το δίδυμο των αμυντικών χαφ θα αποτελέσουν οι Φράι-Τσούφι, με τους Καλούλου-Στόκερ στα πλάγια, ενώ το επιθετικό δίδυμο θα αποτελείται από τους Αγέτι-Φαν Βονσφίκελ.

Βέβαια, δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να κάνει την έκπληξη και να χρησιμοποιήσει σχηματισμό 4-2-3-1.

sdna