Παρασκευή 13 Ιουλίου 2018

Έφοδος νεαρών στον τελικό του Survivor: Πέταξαν μπουκάλια στο κοινό

Οπαδοί του Παναθηναϊκού διαμαρτυρήθηκαν για τον Αλαφούζο και τον ΣΚΑΙ. Φώναζαν "Αλαφούζο πούλα" και άλλα διάφορα, και ....
κατά την αποχώρηση φώναξαν και ένα "ΠΑΟ, Θρησκεία, Θύρα 13".


Αναστάτωση επικράτησε λίγα λεπτά μετά τις εννέα στο Άλσος Βεϊκου, καθώς ομάδα νεαρών έκανε έφοδο στο χώρο όπου διεξάγεται ο τελικός του Survivor, πριν από λίγα λεπτά και ενώ η μετάδοση του τελικού είχε διακοπεί για να μεταδοθούν διαφημίσεις.

Οι νεαροί άρχισαν να φωνάζουν υβριστικά συνθήματα και να πετάνε μπουκάλια με νερό και άλλα αντικείμενα στο κοινό.
Οι θεατές άρχισαν να κινούνται προς την έξοδο του θεάτρου ενώ οι υπάλληλοι της εταιρείας security έσπευσαν να απομακρύνουν τους νεαρούς, αλλά και να προστατεύσουν τον κόσμο.

Οι νεαροί απομακρύνθηκαν και ειδοποιήθηκε η αστυνομία. Ενώ η τηλεόραση του ΣΚΑΙ μετέδιδε διαφημιστικά μηνύματα, ο Σάκης Τανιμανίδης επέστρεψε στο πλατό και σχολίασε το συμβάν απευθυνόμενος στο κοινό που βρίσκεται στο χώρο, λέγοντας, ότι «δύο πράγματα είναι απέραντα: Το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία».

Οταν τα πράγματα ηρέμησαν το παιχνίδι ξαναβγήκε στον αέρα με τον παρουσιαστή και τους δύο μονομάχους να εμφανίζονται εξαιρετικά ψύχραιμοι- σα να μην είχε συμβεί τίποτα.