Κυριακή 15 Ιουλίου 2018

Πέθανε ξαφνικά ο Σωκράτης Jr. Κόκκαλης !

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο γιος του Σωκράτη Κόκκαλη, ....
Σωκράτης σε ηλικία 34 ετών.

O Σωκράτης Κόκκαλης ο νεώτερος, βρισκόταν στο Οχάιο των Ηνωμένων Πολιτειών για δουλειές και άφησε την τελευταία του πνοή από ανακοπή καρδιάς.

Σε ανακοίνωσή του το Ίδρυμα Κόκκαλη αναφέρει: «Η οικογένεια Κόκκαλη με βαθύτατη θλίψη ανακοινώνει τον αιφνίδιο θάνατο του Σωκράτη Σ. Κόκκαλη, ετών 34, κατά τη διάρκεια επαγγελματικού ταξιδιού στο Κλίβελαντ των ΗΠΑ, Σάββατο 14 Ιουλίου 2018».


Δήλωση Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, σε δήλωσή του, εξέφρασε τα συλλυπητήριά του για τον χαμό του Β’ Αντιπροέδρου της ομάδας, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 34 ετών στο Κλίβελαντ των ΗΠΑ.

Αναλυτικά, η δήλωσή του:

«Είμαι συγκλονισμένος από τον χαμό ενός υπέροχου νέου ανθρώπου, του Σωκράτη Σ. Κόκκαλη. Τον Σωκράτη τον συμπαθούσα και τον εκτιμούσα ιδιαίτερα. Η ευγένεια του και η ποιότητα του χαρακτήρα του, τον έκαναν ξεχωριστό και αγαπητό σε όλους μας.

Στον Σωκράτη Κόκκαλη, που του έτυχε η σκληρότερη δοκιμασία που μπορεί να τύχει σε άνθρωπο, εύχομαι να βρει δύναμη από την αγάπη της οικογένειας του, του κόσμου και την συμπαράσταση όλων μας.

Ας έχει καλές τις αιώνιες θάλασσες!».