Τρίτη 31 Ιουλίου 2018

Την παραίτηση του Ψινάκη ζητούν οι σύμβουλοί του: "είναι επικίνδυνος"

Οι "άνθρωποι του", ζητούν σήμερα τον αποκεφαλισμό του. Πάντως δεν έβαλε ο Ψινάκης τις φωτιές και η προσπάθεια των "δικών του" δείχνει ότι ....
θέλουν να σώσουν το τομάρι τους, ρίχνοντας στον Δήμαρχο όλη την ευθύνη. Στον Δήμαρχο, χάρις στον οποίο, είναι σήμερα Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί σύμβουλοι, κ.λ.π. Τον εκμεταλλεύτηκαν οι πολιτικάντηδες και τώρα τον πετάνε στην πυρά.

Τον Ψινάκη δεν τον εξέλεξαν για να οργανώνει σχέδια εκκένωσης -προφανώς δεν έχει τέτοιες ικανότητες- τον έβγαλαν για να μεταλαμπαδεύσει κάτι από τη μιντιακή λάμψη του στο Δήμο Μαραθώνα, ώστε να τον καταστήσει πιο "επώνυμο". Ψηφίστηκε ο άνθρωπος, δεν έκανε πραξικόπημα. Και ψηφίστηκε για συγκεκριμένους λόγους. Οι ψηφοφόροι γνώριζαν τι μπορεί να κάνει και τι δεν μπορεί να κάνει και επέλεξαν με βάση αυτά που μπορεί να κάνει, τα οποία θεώρησαν πιο σημαντικά απ΄αυτά που δεν μπορεί.

Κι όπως πολύ χαρακτηριστικά λέει μία δημότισσα "εσείς μας χτυπάγατε την πόρτα για να τον ψηφίσουμε"


Την παραίτηση του Ηλία Ψινάκη ζητά η πλειοψηφία του δημοτικού συμβουλίου. Συγκεκριμένα 23 από τους 31 συνολικά δημοτικούς συμβούλους κατέθεσαν επίσημο αίτημα σύγκλησης του δημοτικού συμβουλίου για να τεθεί σε ψηφοφορία ψήφισμα που αφορά την παραίτηση του δημάρχου Μαραθώνα, τον οποίο χαρακτηρίζουν "επικίνδυνο για τον τόπο".

Η αρμοδιότητα για την σύγκληση του δημοτικού συμβουλίου ανήκει στον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Αιμίλιο Ρεϊσόγλου, ωστόσο ακόμα και αν υπερψηφιστεί η παραίτηση του κ. Ψινάκη, για να εκπέσει του αξιώματός του θα πρέπει ο ίδιος να παραιτηθεί ή να ασκηθεί εναντίον του δίωξη οπότε και θα τεθεί σε αργία.