Σάββατο 14 Ιουλίου 2018

Συνελήφθη βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Τη συμπεριφορά αστυνομικών κατήγγειλε ο βουλευτής....
Ηλείας του ΣΥΡΙΖΑ Μάκης Μπαλούρας ο οποίος δήλωσε στην εκπομπή «Ραδιουργίες εκ προμελέτης» του ΙΟΝΙΟΝ FM, με τον Δημήτρη
Στρουμπάκο και Αντώνη Γρηγορόπουλο, ότι τον συνέλαβαν πριν 1,5 χρόνο περίπου, ενώ οδηγούσε μηχανάκι στην Αθήνα, επειδή είχε προτεραιότητα και δεν τους άφησε (τους "ζητάδες")  να περάσουν οδηγώντας τις μηχανές τους!

Όπως ανέφερε οι αστυνομικοί δεν τον αναγνώρισαν και τον κράτησαν επί 2,5 ώρες στο Αστυνομικό Τμήμα Ψυχικού. Όπως τόνισε, δεν ήθελε να τους πει ότι είναι βουλευτής και δεν επέδειξε τη βουλευτική ταυτότητά του για να διαπιστώσει «τι τραβάνε οι απλοί πολίτες από κάποιους αστυνομικούς».

Όπως ανέφερε, οι αστυνομικοί τον υπέβαλλαν σε αλκοτέστ και όταν μία αστυνομικός τον αναγνώρισε ο ίδιος ζήτησε να συνεχιστεί κανονικά η διαδικασία, όπως και έγινε και στο τέλος του ζήτησαν συγγνώμη. «Αλλά επί 2,5 ώρες ήμουν σε μια ταλαιπωρία», ανέφερε ο βουλευτής ο οποίος πρόσθεσε ότι δεν όπως απέδειξε και το τεστ δεν είχε καταναλώσει αλκοόλ, αφήνοντας να εννοηθεί ότι ο έλεγχος έγινε για «εκδικητικούς» λόγους , επειδή δεν τους παραχώρησε προτεραιότητα.

Ο κ. Μπαλαούρας δήλωσε ακόμα ότι δεν υπέβαλλε αναφορά για το περιστατικό, αλλά ενημέρωσε προφορικά τον Γ.Γ. και τον αναπληρωτή υπουργό Δημόσιας Τάξης.

Πηγή: star.gr