Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018

Σε επικοινωνιακό Βατερλό εξελίχθηκε η "κρυφή" επίσκεψη Τσίπρα στα καμένα

Ο Πρωθυπουργός, πιεσμένος από την κοινή γνώμη, που αναρωτιόταν "μα δεν θα επισκεφθεί τις πληγείσες περιοχές", το έκανε σήμερα τα χαράματα, για να σταματήσει η γκρίνια της κοινής γνώμης. Επέλεξε όμως....
ώρα τέτοια, ώστε να μην συναντηθεί με κανέναν πολίτη και συνοδευόταν μόνο από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο κ.Τζανακόπουλο, έναν σωματοφύλακα και δύο γραμματείς του.


Όσοι αφουγκράζονται το σφυγμό της κοινής γνώμης μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα, αντιλαμβάνονται ξεκάθαρα, πως η επίσκεψη αυτή, έφερε τα αντίθετα ακριβώς αποτελέσματα, από αυτά για τα οποία σχεδιάστηκε: βοά η κοινή γνώμη -αλλά και οι περισσότεροι επώνυμοι αρθρογράφοι- ότι ο κ.Τσίπρας είναι "δειλός" και "κρύβεται". 

Φανταζόμαστε λοιπόν, επειδή στον ΣΥΡΙΖΑ προφανώς και καταλαβαίνουν τον πολύ αρνητικό αντίκτυπο αυτής της επίσκεψης, πως, τοπικά στελέχη σε συνεργασία με την ηγεσία του κόμματος, θα θελήσουν να αμβλύνουν τις αρνητικές εντυπώσεις, διοργανώνοντας άλλου είδους εκδήλωση, για να πάρουν τη ρεβάνς για το χλευασμό και τις ειρωνείες με τις οποίες υποδέχθηκε η κοινή γνώμη τη σημερινή (30/7/2108), επίσκεψη.

 Εκτιμούμε ότι αυτή την ώρα, πανικόβλητα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Ραφήνας, που δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν στο δρόμο, σχεδιάζουν μια εκδήλωση ανάλογη αυτής που σχεδίασε ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης για τα ...οφέλη της συμφωνίας των Πρεσπών: μια ανοιχτή εκδήλωση, πιθανώς με τη συμμετοχή του κ.Τσίπρα, αλλά σε κλειστή αίθουσα, με ελεγχόμενη είσοδο και με προσκεκλημένα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ μόνο.

Βέβαια, η εμπειρία από την εκδήλωση της Θεσσαλονίκης, όπου η εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ, αρχικά, άλλαξε μέρος (από την Τούμπα στη Δ.Ε.Θ.) και στη συνέχεια "αλώθηκε" από "ενοχλητικούς" ελεύθερους πολίτες, είναι αρνητική.

Οπότε, ας προσέξουν οι κυβερνώντες, να κάνουν προς το τέλος Αυγούστου την κομματική φιέστα, με ιδιαίτερα αυστηρές προσκλήσεις, ώστε να μην υπάρξει ένα ακόμη επικοινωνιακό Βατερλό.

Β.Π.