Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018

ΜΟΥΦΑ: Έβαλαν τον ΠΕΘΑΜΕΝΟ Χρήστο Ευθυμίου να υπογράψει το κείμενο ΥΠΕΡ της συμφωνίας των Πρεσπών ;

Τι περίεργο; Σε κάθε διαφαινόμενη νίκη των πατριωτών, όπου ο πατριωτισμός έχει 100% δίκιο και ατράνταχτα επιχειρήματα-όπλα στα χέρια του, θα βρεθεί ο ηλίθιος "εθνικιστής" να κάνει μια μεγαλειώδη γκάφα, που.....
θα επιτρέψει στον αντίπαλο που είναι στο καναβάτσο, να ξανασηκώσει κεφάλι, να ανασυνταχθεί, παίρνοντας τους προβολείς από πάνω του και στρέφοντάς τους στον "πατριώτη". Έτσι, ο θύτης γίνεται θύμα, εξαιτίας της βλακείας κάποιων "υπερπατριωτών" !

Κάποιοι "πατριώτες" (με το νου τους), από αυτούς που κάνουν τεράστια ζημία στον αληθινό πατριωτισμό και πάντα ξελασπώνουν τους διεθνιστές όταν τους στριμώχνουμε, γράφοντας αστήρικτες μπούρδες

δίνουν αφορμή στους εθνομηδενιστές που πιάστηκαν με τη γίδα στην πλάτη να λένε "κοιτάξτε ποιοί μας κατηγορούν, αυτά τα ακροδεξιά σούργελα, που λένε ότι έχουμε στη λίστα τον ...πεθαμένο ηθοποιό Χρήστο Ευθυμίου, ενώ εμείς έχουμε άλλον Χρήστο Ευθυμίου, δικό μας".

Λοιπόν στόκοι, πρώτα ρωτάμε , μαθαίνουμε, διασταυρώνουμε και μετά γράφουμε:


Χρήστος Ευθυμίου λέγεται αυτός ο ηθοποιός


και είναι απλή συνωνυμία με τον συμπαθέστατο Χρήστο Ευθυμίου που πέθανε το 2008:
δείτε τον εδώ: http://www.checkinart.gr/archives/11373

Φτάνει πια ! Μην λειτουργείτε πάντα ως ο από μηχανής Θεός, που λυτρώνει τους εθνομηδενιστές όταν στριμώχνονται από την πραγματικότητα !