Δευτέρα 9 Ιουλίου 2018

Αντικαθίσταται ο ΑΓΕΕΘΑ λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας

Την προσωρινή αντικατάσταση του αρχηγού ΓΕΕΘΑ, ναυάρχου Βαγγέλη Αποστολάκη από ...
τον υπαρχηγό, αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Φλώρο, αποφάσισε ο Πάνος Καμμένος.

Η ξαφνική αντικατάσταση έγινε εξαιτίας σοβαρού προβλήματος υγείας που φαίνεται να αντιμετωπίζει ο κ. Αποστολάκης και για το οποίο νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.
Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση: «Την Κυριακή 8/7/2018 και ώρα 20:00, συνεκλήθη ιατρικό συμβούλιο στο 251 ΓΝΑ, παρισταμένου του κ. ΥΕΘΑ, προεδρεύοντος του κ. ΔΥΓ/ΓΕΕΘΑ και συμμετεχόντων Ιατρών όλων των Κλάδων των ΕΔ, το οποίο μετά από εισήγηση των θεραπόντων ιατρών, έκρινε ομόφωνα ότι ο κ. Α/ΓΕΕΘΑ, πρέπει να παραμείνει υπό ιατρική παρακολούθηση επί 15 ημέρες.
Κατόπιν των ανωτέρω, ο ΥΕΘΑ αποφάσισε ότι κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα αντικαθίσταται στην εκτέλεση των καθηκόντων του από τον Υ/ΓΕΕΘΑ.»
Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, είχε εισαχθεί την περασμένη Πέμπτη στο 251 προκειμένου να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις, στο πλαίσιο προληπτικών ελέγχων.


Ευχές του Προέδρου της Βουλής στον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ για ταχεία ανάρρωση

Ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Νικόλαος Βούτσης, πληροφορηθείς τη νοσηλεία του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ, Ναυάρχου Ευάγγελου Αποστολάκη, στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας, εξέφρασε τις θερμότερες ευχές του για ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στα καθήκοντά του.