Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018

Η παραχάραξη της ιστορίας και η διαστρέβλωση της πραγματικότητας

Ο Περικλής ο Αθηναίος, ο Λεωνίδας ο Σπαρτιάτης και ο Αλέξανδρος ο Μακεδών έχουν κάτι κοινό ; αφού οι πόλεις τους πολλές φορές ήταν σε πόλεμο διεκδικώντας η μία την κυριαρχία επί της άλλης; Βεβαίως και έχουν κάτι κοινό μεταξύ τους διότι....
, παρά τις μεταξύ τους αντιθέσεις, οι πόλεις τους είχαν την ίδια γλώσσα και καταγωγή, την Ελληνική και την ίδια κοσμοθεωρία, το δωδεκάθεο. Οι πολίτες τους αυτοαναγνωρίζονταν ως Έλληνες διακρινόμενοι από τους βαρβάρους , συμμετέχοντες όλοι στους Ολυμπιακούς αγώνες στη διάρκεια των οποίων επέβαλαν εκεχειρία στις μεταξύ τους αντιθέσεις. Δεν μπορείς να είσαι Σπαρτιάτης, Μακεδόνας, ή, Αθηναίος και να συμμετέχεις στους Ολυμπιακούς αγώνες εάν δεν είσαι Έλληνας.

Προφανώς η υπογραφείσα συνθήκη των Πρεσπών με την οποία, παρά τις κομματικές τους αντιπαραθέσεις, συμφωνούν όλα σχεδόν τα κόμματα του δήθεν «δημοκρατικού τόξου» του Ελληνικού κυνοβουλίου και ετοιμάζονται να επικυρώσουν, αποτελεί παραβίαση του κριτηρίου της Ελληνικότητας όταν σε πολιτισμικά, γλωσσικά και ιστορικά ξένους ανθρώπους αναγνωρίζεται το όνομα του Μακεδονικού υποσυνόλου του Ελληνισμού.

Η παρούσα κυβέρνηση ως εκτελεστής του ανοσιουργήματος και παρά την συνενοχή των υπολοίπων κομμάτων, φέρει την μεγαλύτερη ευθύνη για την επιτελούμενη προδοσία, φοβούμενη την επερχόμενη τιμωρία εκ μέρους του λαού επικαλείται όλη την «αριστερή», «προοδευτική» θολοκουλτούρα της και προσπαθώντας να μπει στην αντεπίθεση έχει επιστρατεύσει επώνυμους και ανώνυμους διεθνιστές, εχθρούς της οικογένειας, της πατρίδας και του Θεού που υπέγραψαν ένα κείμενο υπέρ μιας ειρηνικής, αλληλέγγυας ευρωπαϊκής, βαλκανικής γειτονιάς, γιατί η Συμφωνία υπερβαίνει τις εθνικιστικές και θρησκευτικές εντάσεις. Ισχυρίζονται ότι είναι υπέρ της αξιοπρέπειας των λαών αγνοώντας συστηματικά την αξιοπρέπεια του Ελληνικού λαού που τους ανέθρεψε σε ελεύθερα όντα.

Προσωπικά καλώ τους υπογράφοντες, να μου απαντήσουν με ένα ΝΑΙ ή ένα ΟΧΙ στο ερώτημα που έθεσε ο Α. Πετρουλάκης με την γελοιογραφία του στην Καθημερινή της Κυριακής 15/7/2018 όπου η γοργόνα ρωτά τους Έλληνες ναύτες "Tsar Aleksandr zhivet? "

Το πρόβλημα της Μακεδονίας είναι εθνικό και αφορά όλους τους Έλληνες, η άποψη μίας στρατευμένης μειοψηφίας δεν έχει καμία αξία. Εάν, όπως διατείνονται οι πολιτικοί τόσο της κυβέρνησης όσο και της αντιπολίτευσης, πραγματικά πιστεύουν ότι υπάρχει ακόμη Δημοκρατία σε αυτόν τον τόπο ας προκηρύξουν ΔΗΜΟΨΉΦΙΣΜΑ να αποφανθεί ο ίδιος ο λαός και όχι επώνυμες τάχα στρατευμένες μειοψηφίες .

Οι υπογράφοντες, εθελοτυφλώντας στους πανηγυρισμούς που γίνονται στα Σκόπια από τους αυτοαποκαλούμενους Μακεδόνες , στο κείμενο τους ομιλούν περί ειρήνης, συνύπαρξης των λαών και για δήθεν τέλος των αλυτρωτισμών πράγμα άσχετο με την πραγματικότητα. Στην ουσία οι αλυτρωτισμοί αναζωπυρώνονται με τη συμφωνία των Πρεσπών.

Όταν ο Στάλιν και ο Τίτο ήθελαν να αυξήσουν την επιρροή της Σοβιετικής ένωσης στα Βαλκάνια έδωσαν το όνομα Μακεδονία στην επαρχία Vardarska της Γιουγκοσλαβίας που κατοικείται από Σλάβους και Αλβανούς, οι οποίοι ανέκαθεν είχαν βλέψεις προς την Ελλάδα, και σε αυτό είχε συνδράμει και το ΚΚΕ με τον Ζαχαριάδη.

Σήμερα το ΝΑΤΟ και η ΕΕ θέλουν να θέσουν τα Βαλκάνια στην δική τους σφαίρα επιρροής και για να τους δελεάσουν τους κολακεύουν με το ίδιο όνομα «Μακεδονία» αψηφώντας την ιστορική πραγματικότητα. Σε αυτό το ανοσιούργημα συντάσσεται πλέον και η ανέκαθεν φραγκοπροσκυνημένη κεντροδεξιά και η νεοπουλημένη πρώτη φορά αριστερά με την προφανώς ειρωνική πλέον αντίθεση του ΚΚΕ.

Εάν τα Σκόπια θέλουν να μπουν στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ το ερώτημα του τίθεται είναι γιατί αυτοί οι οργανισμοί, οι οποίοι γνωρίζουν πολύ καλά την παγκόσμια ιστορία, θέλουν να ονομάσουν Μακεδόνες τους Βούλγαρους και τους Αλβανούς κατοίκους των; Η απάντηση είναι προφανής διότι θέλουν να διαμελίσουν την Ελλάδα έχοντας την ήδη αποδυναμώσει οικονομικά με την βοήθεια του ΠΑΣΟΚ της ΝΔ και τώρα του Σύριζα, των ΑΝΕΛ και του Ποταμιού.

Δυστυχώς σαν έθνος βρισκόμαστε σε πρωτοφανή εθνική παρακμή κυβερνώμενοι από ληστρικές κομματικές ομάδες που στο όνομα της Δημοκρατίας λυμαίνονται την εξουσία με το να υπακούν ξένους δυνάστες. Υποχρέωση όλων μας είναι να αποτινάξουμε τους προδότες όπως μας το επιβάλει το ισχύον Σύνταγμα.



Ηλίας Σταμπολιάδης

Δρ. Μηχανικός Μεταλλείων Μεταλλουργός

Καθηγητής Πολυτεχνείου Κρήτης

16/07/2018