Σάββατο 14 Ιουλίου 2018

Το 76% των πολιτών θεωρεί ΑΡΝΗΤΙΚΗ την υποψηφιότητα ΜΠΟΥΤΑΡΗ

Το 76% από ένα πολύ μεγάλο δείγμα 5 χιλιάδων και πλέον συμεμτεχόντων, ψηφίζει αρνητικά ή μάλλον αρνητικά, έναντι μόνο 24% των ψηφισάντων, που κρίνουν θετική την υποψηφιότητα.
Την ψηφοφορία διεξάγει το πιο δημοφιλές δημοσιογραφικό site της Θεσσαλονίκης.....
thestival, (http://www.thestival.gr/society/item/394112-ereuna-gnomis-pos-krinete-tin-apofasi-tou-g-mpoytari-na-einai-kai-pali-ypopsifios-dimarxos) το οποίο είναι αντικειμενικό, δεν χρωματίζεται και οι αναγνώστες του είναι από όλες τις "πλευρές", μάλιστα κατά καιρούς έχει αρκετά θετικά άρθρα για την παράταξη Μπουτάρη.
Δεν είναι ένα μικρό site "δεξιών" π.χ., οπότε η δημοσκόπησή του έχει πολλά στοιχεία εγκυρότητας.

Επομένως προκύπτει το βασανιστικό ερώτημα:
πώς διάολο εκλέγεται αυτός ο τύπος, αφού σε ΟΛΕΣ τις ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ψηφοφορίες και δημοσκοπήσεις, που δεν μπορούν να ελεγχθούν από το "σύστημα", πατώνει;

Και πώς θα εκλεγεί ξανά (ναι, μην έχετε καμιά αμφιβολία, θα ξαναεκλεγεί), αφού πρακτικά, τον απορρίπτει το 80% των δημοτών, σε ΟΛΕΣ τις ψηφοφορίες, τα κοινωνικά δίκτυα, τα σχόλια κ.λ.π.
Θα βλέπετε κι εσείς πόσα μπινελίκια του σούρουν εκατοντάδες χιλιάδες χρήστες ! Ελάχιστα τα υπέρ, θύελλα τα κατά ! Ε, πώς διάολο θα ξαναβγεί; Ρωτήστε τους τριγύρω σας εδώ στη Θεσσαλονίκη, που ψηφίζουν στο δήμο Θεσσαλονίκης. Κανείς δεν θα σας πει ότι θα ψηφίσει Μπουτάρη. Κι όμως, θα ξαναβγεί !!! Ε πώς διάολο γίνεται αυτό;