Σάββατο 25 Μαΐου 2019

Μάταια τα συλλαλητήρια για τη Μακεδονία

Δικαιολογημένη η αγανάκτηση του κόσμου και η πρόθεσή του να βροντοφωνάξει για μια ακόμη φορά για την ελληνικότητα της Μακεδονίας, όμως μια κυβέρνηση που....
θέλει να επιβιώσει πολιτικά και άρα πρέπει να είναι υπάκουη στους ισχυρούς, δεν χαμπαριάζει από συλλαλητήρια.

Οι ΦΑΣΙΣΤΕΣ που κυβερνούν -είναι ξεκάθαρο ότι είναι ΦΑΣΙΣΤΕΣ επειδή πολύ απλά αγνοούν ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ την κοινή γνώμη- ξέρουν ότι αγνοώντας το λαό, μπορεί να παραμείνεις στην εξουσία αν γλείφεις καλά τα αφεντικά. Ενώ, όσο καλά κι αν τα ΄χεις με το λαό, όσο κι αν σέβεσαι τις εντολές του, αν δεν σε θέλουν τα ιερατεία της παγκόσμια εξουσίας ...πας αδιάβαστος. Λίγα τα ψωμιά σου, μόνο με τη στήριξη του λαού, χωρίς τη στήριξη των μηχανισμών της παγκόσμιας εξουσίας.

Η φασιστική λοιπόν ελληνική κυβέρνηση, που βγήκε στο όνομα της αριστεράς, του διαλόγου, του σεβασμού της πλειοψηφίας, που υποτίθεται ότι αφουγκράζεται καλύτερα το κοινό αίσθημα, που ευαγγελιζόταν την αμεσοδημοκρατία, τα δημοψηφίσματα κι άλλες ωραίες λεξούλες, αφού πρώτα γελοιοποίησε το λαό με το δημοψήφισμα -παρωδία του 2015, τον παρακάμπτει προκλητικά ξανά, για να ικανοποιήσει τα συμφέροντα του ΝΑΤΟ.

Και φυσικά, αρνείται κάθε συζήτηση για δημοψήφισμα! Επειδή ξέρει ότι ο λαός δεν θα εγκρίνει την προδοσία.

Και μεταχειρίζονται γκεμπελίστικες πρακτικές, προκειμένου να συκοφαντήσουν το 80% του λαού, που δεν διανοείται να συναινέσει στη χρήση του όρου "Μακεδονία" από τα Σκόπια και να το παρουσιάσουν ως -τι άλλο; - "φασίστες", "εθνικιστές" κι άλλες τρίχες !!!

Η ελληνική κυβέρνηση -ξεκάθαρα- διάλεξε δρόμο: "αγνοούμε εντελώς το λαό και τρέχουμε ασταμάτητα για να εξυπηρετήσουμε τα συμφέροντα των αμερικανών, κόντρα στο λαϊκό αίσθημα.
Κι επειδή έχουμε ενοχές, για το ξεβράκωμά μας, που από ιδεολόγοι του κομμουνισμού γίναμε γιουσουφάκια του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ, γαβγίζουμε τις γνωστές μπαρούφες ότι ....οι άλλοι είναι "ακροδεξιοί" "εθνικιστές" κ.λ.π. στα πρότυπα των γαβγισμάτων του Καρανίκα και άλλων φελλών, που η μοναδική προσφορά τους στην κοινωνία, είναι αυτή η μονότονη κατάχρηση εννοιών σχετικών με το "φασισμό". Τολμάει η αμερικανόδουλη ελληνική αριστερά να φαντασιώνεται ότι είναι "αντιφασιστική" ! Οι άνθρωποι που προσπαθούν απεγνωσμένα να υπηρετήσουν μόνο το ΝΑΤΟ, βρίσκοντας βιαστικά μια "λύση" σε ένα πρόβλημα που το 80% τουλάχιστον του ελληνικού λαού, πιστεύει ότι είναι καλύτερα να μη "λυθεί" με αυτόν τον τρόπο.

Στο χέρι του λαού είναι να στείλει αυτούς τους φελλούς, τους κατά φαντασία "αντιφασίστες", αλλά στην πραγματικότητα καραφασίστες του κερατά, στο σπίτι τους για πάντα.

Από εμάς θα έχουν τον ανάλογο οίκτο, γιατί καταλαβαίνουμε
πόσες ενοχές κρύβεις μέσα σου, όταν από αριστερός που κοιμάσαι αγκαλιά με το πορτρέτο του Βελουχιώτη, καταντάς να ξυπνάς αγκαλιά με την αφίσα του ΝΑΤΟ.


Καλλίτερα εθνίκι παρά καθίκι