Σάββατο 16 Ιουνίου 2018

Τώρα θυμήθηκαν τα ΜΜΕ την απόφαση του Αρείου Πάγου για το "μακεδονικό" !!!

Την απόφαση του Αρείου Πάγου σύμφωνα με την οποία «δεν υπάρχει μακεδονικό έθνος και κατά συνέπεια μακεδονικός πολιτισμός και ....
μακεδονική γλώσσα» φέρνει στο φως δημοσίευμα της εφημερίδας Ελεύθερος Τύπος, κατηγορώντας μάλιστα τη κυβέρνηση ότι «την έθαψε κάτω από το χαλί» και προχώρησε στη συμφωνία με τη γείτονα χώρα για το ονοματολογικό.

γράφουν σήμερα τα συστημικά ΜΜΕ, όταν εμείς την έχουμε ΜΟΝΙΜΑ, στο μενού του blog εδώ και 9 χρόνια, τη δημοσιεύσαμε 100 φορές, αρχικά στο taxalia, το blog που έκανε γνωστό το Σκοπιανό, τη στείλαμε σε χιλιάδες MME, αλλά όλοι έκαναν την πάπια! Και τώρα την ανακάλυψαν όλοι και μάλιστα αναγνώστες του makpress, μας την υποδεικνύουν παραπέμποντάς μας στα σημερινά δημοσιεύματα!!! Για θέμα αποκλειστικό δικό μας!
Όταν εμείς ανακαλύψαμε την απόφαση, την κάναμε ...βούκινο, αλλά κανείς δεν έδινε σημασία.

Ο Ελεύθερος Τύπος μάλιστα το παρουσιάζει ως ...αποκλειστικό !!! Ένα θέμα που έχουμε μόνιμη στήλη εδώ και 9 χρόνια !!!

Όπως δεν έδιναν σημασία στην αποκάλυψή μας ότι ο Γκρούεφσκι είναι έλληνας και το "ανακάλυψαν" μετά από δύο χρόνια, όταν ανακάλυψαν μετά από ένα χρόνο ότι και ο Νίκολα Ντιμιτρόφ είναι Έλληνας. Ολες αποκαλύψεις της ομάδας του taxalia και μόνο.

Καταλαβαίνετε για μια ακόμη φορά, ότι η ομάδα μας, έλεγε για το "μακεδονικό" ή "σκοπιανό" 9 χρόνια πριν, αυτά που γράφουν τα ΜΜΕ σήμερα. Όχι όμως και να μας παραπέμπετε σε σημερινά δημοσιεύματα για αυτά που γράφουμε ΣΥΝΕΧΩΣ επί 10 χρόνια !

9 χρόνια τώρα φωνάζει το makpress και το taxalia για την απόφαση αυτή! Αλλά αντί να τη μάθουν απέξω ΟΛΟΙ οι Έλληνες, ασχολούνταν με ...τρίχες! Τώρα ασχολούνται, που την έκλεψαν τα συστημικά ΜΜΕ ! 

Η ιστορικότερη δικαστική απόφαση όλων των εποχών