Παρασκευή, 8 Ιουνίου 2018

Μπούρδες της Εσπρέσο: "Στην αγκαλιά γνωστής πορνοστάρ ο Πανίκας Ψωμιάδης"

Έτοιμη πρόταση «βόμβα» για συμμετοχή του σε ερωτική ταινία
Δεν σταματά να εκπλήσσει ο Παναγιώτης Ψωμιάδης! Μετά το .....
σάλο με τη διαφήμιση του Jumbo και την αποστολή αποκριάτικων στολών στα παιδιά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, αποφάσισε να αφήσει στην άκρη το θρύλο του… Ζορό για να βρεθεί αγκαλιά με μία καυτή γυναίκα!

Ο φωτογραφικός φακός τον συνέλαβε να κρατάει στην αγκαλιά του τη βραβευμένη πορνοστάρ Μαρία Αλεξάνδρου σε γνωστό στέκι της Θεσσαλονίκης.

Η Μαρία Αλεξάνδρου είναι μία από τις πιο σέξι γυναίκες που κυκλοφορούν στην Ελλάδα και διαθέτει έναν από τους πιο καυτούς λογαριασμούς στο Instagram, με τις πόζες της να προκαλούν ντελίριο.

Η εντυπωσιακή ξανθιά πριν από μερικά 24ωρα επισκέφθηκε τη Θεσσαλονίκη.

Εκεί βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με τον Παναγιώτη Ψωμιάδη, για τον οποίο δήλωσε ενθουσιασμένη στην Espresso.

«Μόλις τον είδα μπροστά μου τρελάθηκα από τη χαρά μου. Λατρεύω το πάθος και το δυναμισμό του. Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, τον οποίο θαυμάζω πραγματικά και ομολογώ πως είναι και ιδιαίτερα γοητευτικός» είπε η Μαρία.

Όπως αναφέρει η Espresso, στο αφεντικό της Sirina μπήκαν αμέσως σκέψεις μόλις είδε το… Ζορό αγκαλιά με τη Μαρία.

Σύμφωνα με ανθρώπους από το περιβάλλον του, σκέφτεται να κάνει πρόταση στον Παναγιώτη Ψωμιάδη για να παίξει σε ερωτική ταινία.

Δείτε βίντεο: Παναγιώτης Ψωμιάδης : Στην αγκαλιά γνωστής πορνοστάρ - έρχεται πρόταση από τη Sirina!


ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ


Πιασάρικες τρίχες από την Εσπρέσο...
Το ότι φωτογραφήθηκε με την Αλεξάνδρου, που εμφανίζεται σε μαγαζιά της Θεσσαλονίκης, δεν σημαίνει κιόλας ότι θα παίξει σε ...τσόντα ο Πανίκας. Ένα εκατομμύριο άνθρωποι φωτογραφήθηκαν μαζί της. Αλλά ...viral να βγάλουμε, να πάρουμε κανένα κλικ, να πουλήσουμε κανένα φύλλο...