Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018

Νεοδημοκράτης Δήμαρχος είπε κακιά λέξη για τον Μπουτάρη και φυσικά τον διέγραψε ο Κυριάκος

Το γιατί διεγράφη ένας νεοδημοκράτης που κριτίκαρε τον Μπουτάρη, το καταλαβαίνουν μόνο (μόνο!) οι αναγνώστες του makpress και ΚΑΝΕΙΣ άλλος στην Ελλάδα. Οι άλλοι θα λένε ...τρίχες για "ρατσιστικά σχόλια" "χυδαία", αλλά ....
εσείς ξέρετε την ουσία. Μόνο εσείς, σας διαβεβαιώνουμε απόλυτα. Ο Μπουτάρης έχει πει πολύ χυδαιωδέστερα, για ΔΕΚΑΔΕΣ ανθρώπους, αλλά ο Κυριάκος τα άκουγε ως "προοδευτικές χαριτωμενιές". Του δικού του στελέχους, είναι "απολύτως καταδικαστέα".


Εκτός Νέας Δημοκρατίας τέθηκε ο δήμαρχος Άργους Δημήτρης Καμπόσος, μετά τις αναφορές του για τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη.
Το Γραφείο Τύπου της ΝΔ χαρακτήρισε τις αναφορές του κ. Καμπόσου ως «χυδαίες και απολύτως καταδικαστέες», σημειώνοντας ότι η διαγραφή του έγινε με εντολή του προέδρου του κόμματος, Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Οι σημερινές αναφορές του δημάρχου Αργους Δημήτρη Καμπόσου για τον Γιάννη Μπουτάρη είναι χυδαίες και απολύτως καταδικαστέες. Με εντολή του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη ετέθη ήδη εκτός κόμματος.»