Τετάρτη, 13 Ιουνίου 2018

Τελικά θα μας εξηγήσει ο ΣΥΡΙΖΑ γιατί δεν θέλει δημοψήφισμα για τη συμφωνία;

Πολύ απλό ερώτημα, για ένα κόμμα που είχε σημαία του τα "δημοψηφίσματα για να αποφασίζει ο λαός για όλα", που ....
πρωτοστάτησε στο "δημοψήφισμα για το νερό και την ιδιωτικοποίηση της ΕΥΑΘ" (αλλά αρνείται δημοψήφισμα για το Μακεδονικό!), που είχε ως προμετωπίδα του την "αμεσοδημοκρατία", αλλά στο τεράστιο αυτό ζήτημα, που αλλάζει την ιστορία, δεν συζητά το δημοψήφισμα!

Προφανώς δεν νοιάζεται για τη δυσαρέσκεια του λαού. Αφού έχει το Brookings να του λέει "μπράβο", τι να την κάνει τη σύμφωνη γνώμη του λαού ο κ.Τσίπρας; Αφού εγκρίνει το Brookings , γιατί χρειάζεται να εγκρίνει η πλέμπα; Ο σανοφάγος λαουτζίκος;

Αυτό και μόνο δείχνει την περιφρόνησή του στο λαό και το πόσο ελιτίστας είναι κατά βάθος. Όπου η γνώμη του λαού μπορεί να στενοχωρήσει το Brookings και τους άλλους ευαγείς μηχανισμούς της παγκόσμιας ελίτ, απλώς ....γράφει το λαό στα παλιά του τα παπούτσια.

Μήπως το αξίζει αυτό ο λαός όμως; Ο λαός που είναι έτοιμος να ανεβάσει στην εξουσία τον μεγαλύτερο απατεώνα ή τον μεγαλύτερο προδότη, αρκεί να του τάξει ότι θα του σβήσει το δάνειο, αξίζει πιο δημοκράτη πρωθυπουργό ή αυτόν που σκέφτεται "ποιός τον χ...ζει το λαό, ο λαός είναι ανώριμος, εγώ ξέρω και εγώ θα αποφασίσω για το λαό";

Βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Ορους σχολιασμού πριν αναρτήσετε το σχόλιό σας. Υπεύθυνος για κάθε σχόλιο είναι ο ίδιος ο σχολιαστής και η συμμετοχή του στη συζήτηση τεκμαίρει την ανεπιφύλακτη αποδοχή αυτού του όρου, όπως άλλωστε αναγράφεται σε κάθε άρθρο, πριν την πλατφόρμα σχολιασμού.