Τρίτη, 1 Μαΐου 2018

O Γκάλης ξεκαθάρισε το αυτονόητο. Φυσικά και ΔΕΝ θα είναι υποψήφιος σε κάποιο ...κώμα

Κάποιοι ηλίθιοι ενέπλεξαν το όνομα του Νίκου Γκάλη με την γελοία ελληνική πολιτική σκηνή των λαμόγιων, ψευτών, βολεψάκηδων, ....
μαυρογιαλούρων και ψωμόλυσσων.
Σιγά μην ξεφτιλιστεί ο Νικ να γίνει συνάδελφος με τους ανεπάγγελτους παπατζήδες. Ο άνθρωπος είναι χορτάτος από δόξα, λεφτά και αναγνωρισιμότητα, τα κίνητρα δηλαδή των πολιτικών.

Κατηγορηματικά διαψεύδει ο Νίκος Γκάλης τις φήμες περί ενασχόλησης με τα κοινά.

Με ποστάρισμά του στο Facebook, o «γκάνγκστερ» τονίζει δεν θα είναι στο ψηφοδέλτιο κανενός κόμματος. «Αυτοί που παίζουν παιχνίδια στην πλάτη μου και όσοι παίζουν παιχνίδια στην πλάτη του ελληνικού λαού είναι άξιοι της μοίρας τους. Και στους Έλληνες αξίζει μια καλύτερη μοίρα», τονίζει ο παλαίμαχος άσος.

Αναλυτικά το μήνυμά του

«Είμαι ο Νίκος Γκάλης και κάποιοι δεν είναι καλά. Είμαι αθλητής και κάποιοι δεν είναι δημοσιογράφοι. Δεν είμαι πολιτικός και κάποιοι δεν θα έπρεπε να είναι πολιτικοί. Δεν θα βρίσκομαι σε κανένα ψηφοδέλτιο κανενός κόμματος και κάποιοι δεν θα έπρεπε να βρίσκονται στη θέση που βρίσκονται. Τα μόνα παιχνίδια που έχω παίξει ήταν εντός γηπέδου. Αυτοί που παίζουν παιχνίδια στην πλάτη μου και όσοι παίζουν παιχνίδια στην πλάτη του ελληνικού λαού είναι άξιοι της μοίρας τους. Και στους Έλληνες αξίζει μια καλύτερη μοίρα».