Τρίτη 15 Μαΐου 2018

Έρχονται προσλήψεις σε hotspots προσφύγων. Πατριώτες ορμάτε !

Εντάξει, μπορεί από το facebook να ξεσηκώνεσαι για την "ισλαμοποίηση της Ελλάδας", την "καταστροφή της πατρίδας μας από τους προσκυνημένους" κι άλλα....
ηρωικά, αλλά μόλις δεις προκήρυξη για πρόσληψη στο δημόσιο, ξυπνάει μέσα σου ο ραγιάς ! Βόλεμα εν όψει ! Ντου από παντού !


Ας αναλογιστούμε,
 στις χιλιάδες αιτήσεις που θα υποβληθούν για εκατό - διακόσιες ψευτοθέσεις της πλάκας, πόσες αναλογούν σε "πατριωτικές" οικογένειες, που βομβαρδίζουν το facebook με μούφες για τα φοβερά και τρομερά δεινά που προκαλούν οι "λαθρομετανάστες".

Αυτοί δηλαδή, που αγοράζουν παράνομα τσιγάρα από το πανεπιστημιακό άσυλο, τι νομίζετε ότι είναι; Μαρξιστές διεθνιστές; Πατριώτες είναι, που αφού πάρουν τα παράνομα τσιγάρα (φοροδιαφυγή στο φουλ) από τον Πακιστανό, μετά ανοίγουν το κινητό και κοινοποιούν το "ΣΟΚ, λαθρομετανάστες τρώνε γάτες, θα μολύνουν τα παιδιά μας".
Σαν τους άλλους "πατριωταράδες" που το πρωί βρίζουν τον "προδότη Τσίπρα" που "ξεπουλάει τη Μακεδονία μας", αλλά βενζίνη βάζουν απ΄τη Γευγελή, για να γλιτώσουν 5 ευρουλάκια. Μιλάμε για τόσο πατριωτισμό !
Ή τους ακόμη χειρότερους, που ωρύονται για τους "βρωμότουρκους" που κρατάνε φυλακισμένα εδώ και 3 μήνες τα 2 παλικάρια μας, αλλά το βράδυ αφήνουν τα λεφτά τους στα Τουρκικά καζίνο της Γευγελής, αν και γνωρίζουν ότι ιδιοκτήτης τους είναι ο "βρωμότουρκος" Sudi Ozkan.



Ωχ ρε makpress τι μας λες τώρα; Καμιά δουλειά για το παιδί έχει;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου